Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס רכיבה עם ניר שפיצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקחת קורס נהיגה עם ניר שפיצר.

- מישהו עשה ?

- הערות / הארות / דעות ?

תודה,

אהוד ברץ

KTM 400 SXC 1999 עבור סופי שבוע :multi:

פורסם
אני חושב לקחת קורס נהיגה עם ניר שפיצר.

- מישהו עשה ?

- הערות / הארות / דעות ?

תודה,

אהוד ברץ

דעה מיד שניה, אם לסכם דעות של מספר מכרים שעשו את הקורס אז קבלהמלצה חמה מאוד, תמורה ראוייה לכסף. לא מיועד לחסרי נסיון כלל בעיקר עובד על שיפור מיומנויות והקניית טכניקה רצוי לבוא עם ידע בסיסי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
... לא מיועד לחסרי נסיון כלל ... רצוי לבוא עם ידע בסיסי.
מקווה שנהיגה על XT500 במשך מספר שנים, לפני 20 שנה נחשב כניסיון... :oops:

אהוד ברץ

פורסם
מקווה שנהיגה על XT500 במשך מספר שנים, לפני 20 שנה נחשב כניסיון... :oops:

אהוד ברץ

לא בטוח, יכול להיות שכאדי לך לצבור קצת ניסיון על הכתום שלך לפני, מכל מקום כיוון שמדובר בבחור נחמד אתה יכול להרים עליו טלפון, לקבוע איתו והוא כבר ימליץ לך.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אמנם לא עשיתי איתו קורס, אבל יצא לי לעבוד עם שפיצר בתרגול של כל מיני פעלולים.

הבחור מקצוען. נקודה.

כמו שאמר הסקוטר, תרים אליו טלפון ותזרמו.

פורסם

עברתי אצלו הדרכת קורס שטח (בחסות עופר אבניר) אבל גם חוויתי אימון מס' שעות אינטנסיביות, במסלול הסופרמוטו.

יש לבחור טביעת עין מוצלחת מאוד - הוא מסוגל להבחין תוך שניות "מה אתה לא עושה נכון" (גם כשמדובר בדברים מינוריים ביותר) ולתקן ולהסביר באופן מדויק מה צריך לשנות כדי שהתרגול הספציפי ייעשה בצורה הנכונה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תודה על כל התגובות.

אני חושב שאנסה לדבר איתו (לכשיחלוף מזג האוויר הגרוע הזה...)

המחיר: 300 ש"ח לחצי יום מ 8:00 עד לסיום כוחות הלומדים (ציטוט שלו...) שזה בערך ב 12:00. המחיר לא תלוי בגודל הקבוצה - הוא אומר שלפעמים השיעור הוא פרטי בהחלט.

אני חושב שהמחיר סביר ואספר לכם חוויות לאחר שאתנסה.

תודה,

אהוד ברץ

פורסם
תודה על כל התגובות.

אני חושב שאנסה לדבר איתו (לכשיחלוף מזג האוויר הגרוע הזה...)

המחיר: 300 ש"ח לחצי יום מ 8:00 עד לסיום כוחות הלומדים (ציטוט שלו...) שזה בערך ב 12:00. המחיר לא תלוי בגודל הקבוצה - הוא אומר שלפעמים השיעור הוא פרטי בהחלט.

אני חושב שהמחיר סביר ואספר לכם חוויות לאחר שאתנסה.

תודה,

אהוד ברץ

נשמע פייר למדי...

אגב, משהו שמצאתי בארכיון פול גז לגבי הדרכות של שפיצר :wink:

http://www.fullgaz.co.il/gear/cross-course.html

(ספטמבר 2002....שנים אחורה)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ אשכול ישן ואני מקווה שתסלחו לי אבל הבטחתי רשמים מהקורס:

הקורס נערך ביום שלישי ה 7/12 והיינו שלושה רוכבים די "ירוקים".

מזג האוויר היה נהדר, שימשי אבל מספיק קריר כך שלא נזיע בתוך מדי הדושי-מושי המלאים.

הרעיון היה להתחיל בהאצות, לעבור לבלימות ואח"כ להתחיל להקיף מסלולים. אחרי 4 שעות לא עברנו את שלב הבלימות...

התחלת הקורס הייתה ב Extream אבל נועדה ללמד אותנו על תנאי קצה (האצות ובלימות חירום) המתאימים לספורט אבל גם לחיי היום יום על אופנוענו.

ניר הוא בהחלט כל מה שתיארתם: מקצוען וגם אדם. הצטערתי לשמוע שהוא נשוי כי לרגע חשבתי להציע לו נישואין בעצמי... הוא היה סבלני אפילו עם חוסר הניסיון שלי ותיקן כל אחד מאיתנו בחוכמה ובדיוק. אף שהיה לחוץ מאד (יום ה' היה אמור לעלות מופע כלשהו במתחם) הוא היה איתנו עד שביקשתנו לסיים את הקורס מסיבת תשישותנו...

לאורך הקורס גלשנו גם לנושאים טכניים הקשורים לאופנוע, הוא עזר לנו לכוון רגליות הילוכים ועוד, ואף ביקשנו וקיבלנו המלצות שונות בקשר לאופנועים הבאים עבורנו.

לסיכום: היה שווה ובעיקר שבסוף קיבלנו חשבונית (חבר'ה - זו הוצאה מוכרת) כך שגיליתי שבעצם שילמתי חצי מחיר...

אני מתכונן לתרגל ולחזור אליו לקורס נוסף בזמן הקרוב.

מומלץ !

אהוד ברץ

• תוכן חדש...