Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(סליחה אם יש כבר שרשורים בנושא, לא הצלחתי למצוא כלום בחיפוש)

סיטרואן C3 שנת 2004, אצלי כבר שנה ו4 חודשים ולפני חודשיים התחממה בעליה.

היה חסר מים, מילאתי, שבוע נסע מצויין ואז שוב התחמם.

הכנסתי לאבחון במוסך, אמרו התרמוסטט לא שולח סימן למאוורר לעבוד, החלפתי תרמוסטט, שבוע נסע כמו שצריך ואז התחמם.

אחרי זה אמרו יוניט חום, החלפתי יוניט חום, שבוע נסע בסדר ושוב התחמם.

אחרי זה אמרו תרמוסטט אלקטרוני ואם לא זה אז הרדיאטור, החלפתי תרמוסטט אלקטרוני, שבוע-מתחמם.

היום הלכתי לבדוק את הרדיאטור, היה סתום 20%, ניקו אותו ואמרו שאם לא זה, אז זה המאוורר..

לא עברו 5 דקות והאוטו כבר התחמם. נכנסתי לחשמלאי, אמר שזאת בעיה ידועה ושרק להחליף את המאוורר ואת כל התושבת שלו יפתור את העניין-אבל גם זה במוסך מורשה שייתן לי אחריות כי זה לא תמיד פותר את הבעיה.

השאלה שלי כאן, האם מישהו נתקל בבעיה כזאת (המאוורר לפעמים עובד ולפעמים לא) בסיטרואן C3

ואם כן-איך הבעיה נפתרה?

להשקיע עכשיו מינימום 1,000 ₪ על מאוורר שלא בטוח יפתור את הבעיה נראה לי קצת כבד

תודה מראש,

שיר

פורסם

אתה זקוק למוסך שמתמחה בדגם לאו דווקא מורשה יבואן. ציין מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצות למוסכים הוגנים ומקצועיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשמע שהמוסך שלך עובד בשיטת "לא נורא, מקסימום הלקוח ישלם" ממליץ דבר ראשון לפרסם את השם שלו, שנדע, וכמובן להתרחק. אח"כ לפנות למוסכים המומלצים כאן בפורום לאיבחון מקצועי ויעיל ולא החלפה של חצי אוטו עד שפותרים את הבעיה.

אם אתה אומר שמילאת מים בפעם הראשונה יש לך בוודאות חוסר איטום במערכת. המים לא אמורים לברוח.

תבדוק לאן הם נעלמו.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

לצערי אני נאלץ לומר לך להחליף מוסכניק ובהקדם.

יש מספיק מוסכים מקצועיים שיודעים לעבוד (לפי סדר הגיוני) ולא לפי שיטת "מצליח".

אם הנך באיזור המרכז - יש מוסכים שעונים לזה ומומחים גם בצרפתיות - שאפט, אורן שרותי רכב, אמ-הדרך, גבע.

alfa 156 2.5.

פורסם

לכמה מתחמם?

האם מאבד מים?

מתחמם במאמץ או בעמידה בסרק? (כנל עם מזגן או בלי)?

האם באופן עקבי מתחמם באותם תנאים או באופן ספורדי?

האם בדקו בריחת גזים מאטם ראש מנוע למערכת קירור?

• תוכן חדש...