Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לאישתי בעיקרון.

חפשתו משהו בסגנון גולף GTI שנת 2011 אבל לא מצאתי 5 דלתות

אני פתוח להצעות ולא ממהר לקנות

חשוב שיהיה גיר לא ידני , 5 דלתות ( תינוק בדרך) ושיגיע ל 200 כ״ס משהו כזה

כמובן עדיפות לרכב לא ישן 2008+

פורסם

200 כ"ס לאשתך? התחתנת טוב...

אם הסיבה היא משפחתית אז אולי תשקלו אוקטביה 1.8 TSI DSG, ממש זאב בעור כבש עם כל היתרונות המשפחתיים, או שתמתח ל 140 אלף וקח אוקטביה 1.4 חדשה - שוב, לא 200 כ"ס אבל 8.5 שניות למאה זה רכב זריז. כל זה בהתחשב בעובדה שאתה צריך להכניס למשוואה שיקולי משפחתיות.

יש את הפוקוס טיטניום 170 כ"ס, שלי היא לא הרגישה כל כך זריזה, אבל רכב איכותי וכיף לנהיגה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

...איזה התחתנת טוב. הרכב הוא בשבילו :wink:

אני חושב שהאישה תאהב (למראה) את הג'ולייטה ואולי גם אתה.

ברמת גימור דיסטינקטיב - אני חושב שהרכב יהייה לך/לה גם מספיק חזק.

(אני רק רוצה לציין, שלדעתי, רצוי שתשקול זאת שוב, ואולי לרכוש רכב "עם בגאז' " שיוכל להכיל כבודה כלשהי. כבר הציעו לך לפניי.

אתה ציינת גולף - ולכן המלצתי לך על הג'ולייטה שהיא באותה המרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם

אצלי חוקי נתוני הפתיחה להתאמת הרכב לתינוקות הוא "מכניס לול תינוקות בבגאז', או לא?" ( הלול הלבן המתקפל מפלסטיק), יש מיזוג לאחור? יש ביטול כרית אוויר לנוסע? יש איזופיקס למושב אמצעי?

פורסם

אם אתה מעוניין להחזיק רכב לתקופה ארוכה - חפש לנצ'יה דלתא. הרכב בלתי סחיר בעליל (ולכן מתאים אם אתה רוצה להחזיק לאורך שנים) אבל היתרון שתוכל לקנות רכב מודל 2013 בתקציב שלך. לך תדע אולי אפילו תמצא 2014 באיזה מגרש שמת להפטר ממנה. הרכב חזק מאוד (200 כ"ס, מנוע 1.8 טורבו עתיר מומנט), נוח, איכותי ובנוי כמו שצריך, מאובזר כהוגן עם רמת גימור טובה, ונחשב לאמין ביותר. מבחינת פינוק לאישה, זה 2 דרגות מעל GTI.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

נראה לי אני הולך על המאזדה 3 חדשה הדגם הכי מפואר ב 142 אלך ש"ח מהחברה אהנה ממנה 5 שנים ואז אחליף

אבץהבתי את האיבזור שלה והתוספות כלכך מודרנית

פורסם

זה קצת רחוק מהבקשה שלך לרכב עם 200 כ"ס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

על זה נאמר: "יצא לחפש מלכים וחזר עם אתונות.." (:-

• תוכן חדש...