Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו יכול לעזור לאתר הבעלים ולמסור לו זאת, יקיים מצווה ולא תעמוד על דם רכבייך.

{אפשר להעביר לי גם פרטים של בעל הרב בהודעה פרטית ואחפש אותו בביניינים ליד}

DSC_0266.jpg

DSC_0267.jpg

DSC_0268.jpg

DSC_0269.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בחיים אני לא אבין אנשים כאלה, (אלא אם זכו בלוטו או משהו) שיפרסם באינטרנט, אוטו לחלקים. במיוחד בדגם הזה שהוא כלכך שביר מבפנים. ומועד לפורענות, אני מאמין שתוך פחות מחודש הוא נשאר רק עם שלדה, שגם אותה יוכל למכור לברזל, וחבילת שטרות קטנה.

פורסם

רגע רגע, המטרה היא שהעיריה לא תיקח את הרכב ותגרוט אותו, המטרה להציל.

מה אתם אומרים לפנות לעירייה?!

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

איני מבין את התגובות פה , למה להרוג את הרכב ? הרי פות"ש שיתף אתכם על מנת להציל את היפיפיה !

דעתי היא לא להודיע לעירייה אולי הבעלים בחו"ל, יחזור ויפנה אותו משם .

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

פורסם

לי אישית כואב לראות מכוניות נגרטות, גם אם זה סתם דיהוו רייסר.

ההונדה הזאת עוד מבוקשת בקרב הצעירים

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אני כמוך בעניין הזה, באותה הזדמנות יש איביזה כחולה ברחוב בני בתירא 4 עומדת ליד הגן וקרוב לצומת איפה בית ספר דנמרק

(צומת שמתחברים אליה רחובות בן זכאי,בן בתירא ויהודה הנשיא).

אני אעלה אחר כך תמונה שלה.

רועי

פורסם

לדעתי אתה עושה מה שנקרא "שרות דב".

אתה חושב שבעל הרכב לא יודע שהרכב חונה איפה שחונה?

ככה סתם השאיר אותו שם ושכח?

רוב הסיכויים שהוא מודע למצב וזה לא מפריע לו. או שהוא לא מודע למצב וגם זה לא מפריע לו כי לא איפת לו.

לא מבין מדוע צריך להגיע לבעלים ולספר לו את מה שוא יודע או לחליופין את מה שהוא לא רוצה לדעת כיוון שזה פשוט לא מעניין אותו.

מה בעצם מטרת השירשור?

תגיע, תדפוק בדלת, ספר לו ואז הוא יקום מהכסא, יירד למטה ויקח את הרכב לתיקון, שיפוץ מקיף והעלה לכביש בחזרה? למישהו זה נראה הגיוני?

פורסם

גם אני בדעה שהרכב לא עושה חסד עם הרחוב והשכנים. לו הייתי שכן, הייתי פונה לעירייה.

מבין כמובן גם לליבו של פות"ש. ראיתי לא מזמן C5 V6 לאחר תאונה קלה שבקלות (נזק בינוני לדלתות ימין, לא נפתחו כריות אוויר) שנמכרה לחלקים. כואב הלב!

פורסם

כבר הספיקו לשים על הרכב מדבקה בסגנון של "קונה רכב לחלקים" , משמע הוא עומד שם כבר מספיק זמן.

כמו ש-Buki אמר, הבעלים מודע לרכב והשאיר אותו שם להרקב מהסיבות שלו/ לא יודע ולא אכפת לו.

• תוכן חדש...