Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד במוסך (פרייבטים) ולפעמים מנקים את המבפנים של המנועים עם חומר ניקוי כמו של סנו כזה רק מיועד לניקוי מקום זה ועם לחץ אוויר.

השאלה היא האם זה אפקטיבי כי זה יכול לגרום לאוטו להיראות שחור כמו מהמפעל אבל האם זה באמת עושה פלאים ולא משאיר סימנים או מזרים אבק מוגבר? (אין לי דרך לבדוק, הרכבים יוצאים )

ואם יש חומר ספציפי שאתם ממליצים אני אשמח. (סתם בא לי לנקות תא מנוע אחרי 15 שנה).

עוד דבר, אני רוצה להחליף סמל לאוטו מאחורה כי הסמל שבור ויש לו 2 עיגולים כאלו בסמל איך מוציאים את זה ? לא מעוניין לקחת את האוטו למוסך שכן אני די חדש שם.

פורסם

אני מנקה עם APC ומגבות רטובות.

רכבים שניקיתי:

קיה פורטה 2010 לפני.

לפני.jpg

אחרי.

אחרי.jpg

יונדאי I800 2011 לפני.

10529561_794721760548681_1742323019_n.jpg

אחרי.

10525078_794723587215165_221814899_n.jpg

עבדתי גם על פונטו 2001,ההשפעה זהה אבל צריך להיזהר על רכיבים חשמליים כי ברכבים המודרניים הכל מכוסה שלא כמו ברכבים מלפני 10 שנים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כפי שנאמר - APC

אני גם השתמשתי בדגריזר חזק של cg מסוג grime reaper שעשה עבודה טובה. צריך רק להקפיד לשטוף את החומר העודף ומי שלא רוצה להתעסק עם מים ישירות ומעדיף לנגב, לדלל את החומר יותר מהמומלץ. ישנם אזורים קשים שפשוט החומר הזה עשה פלאים.

לשימור התוצאה יש לא מעט חומרים שישמרו על הפלסטיקה, חלקם מבריקים יותר, חלקם פחות, תלוי מה אתה מחפש

M-TECH E46

פורסם

לשימור התוצאה יש לא מעט חומרים שישמרו על הפלסטיקה, חלקם מבריקים יותר, חלקם פחות, תלוי מה אתה מחפש

ובנושא הזה עוד הבטחתי לכם שאני אתן עדכון מצב.

פשוט לא ממליץ להשתמש בחומר של טרטל,הוא ממש גרוע.

כמה נסיעות בעפר והכל נדבק.

אצלי ללא שום חומר הגנה מחזיק יותר טוב מאשר אצל אבא שלי עם חומר הגנה וההפרש בין הניקיונות הוא יותר מחודש לטובת האוטו של אבא שלי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האמת? שאצלי התוצאה נשמרה יחסית יפה, ללא הגנה.

כשבוע לאחר הניקיון רכשתי את הסילקשיין, ועדיין לא יצא לי ליישם אותו. למרות שהוא מבריק מידי לטעמי, כבר קרוב לחודש הדשבורד נראה מעולה. אולי אנסה אותו על המנוע

M-TECH E46

פורסם

רכבים שניקיתי:

קיה פורטה 2010 לפני.

[ATTACH=CONFIG]391298[/ATTACH]

אחרי.

[ATTACH=CONFIG]391299[/ATTACH]

יונדאי I800 2011 לפני.

[ATTACH=CONFIG]391300[/ATTACH]

אחרי.

[ATTACH=CONFIG]391301[/ATTACH]

עבדתי גם על פונטו 2001,ההשפעה זהה אבל צריך להיזהר על רכיבים חשמליים כי ברכבים המודרניים הכל מכוסה שלא כמו ברכבים מלפני 10 שנים.

עבודות יפות אחי,

אבל הרכבים שניקית, הם רכבים דיי חדשים.

שכל בית המנוע הוא פלסטיק.

איך היית מתמודד עם זה?

CAM00021.jpgCAM00022.jpgCAM00024.jpg

הAPC לא מדגדג לשמן שיש על המנוע.

בכ"א בדילול של 1:6 1:5

ועוד שאלה צריך לכסות חיבורי חשמל וכאלה?

או שאפשר חופשי עם הAPC?

פורסם

רכבים שניקיתי:

קיה פורטה 2010 לפני.

[ATTACH=CONFIG]391298[/ATTACH]

אחרי.

[ATTACH=CONFIG]391299[/ATTACH]

יונדאי I800 2011 לפני.

[ATTACH=CONFIG]391300[/ATTACH]

אחרי.

[ATTACH=CONFIG]391301[/ATTACH]

בכמה דיללת את הAPC ?

פורסם
עבודות יפות אחי,

אבל הרכבים שניקית, הם רכבים דיי חדשים.

שכל בית המנוע הוא פלסטיק.

איך היית מתמודד עם זה?

[ATTACH=CONFIG]391304[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]391305[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]391306[/ATTACH]

הAPC לא מדגדג לשמן שיש על המנוע.

בכ"א בדילול של 1:6 1:5

ועוד שאלה צריך לכסות חיבורי חשמל וכאלה?

או שאפשר חופשי עם הAPC?

בדבר כזה עוד לא נגעתי,הכל חשוף וצפוף גם צריך לדעתי דיגריזר רציני בכמה מהמקומות. הדבר הכי דומה שעשיתי לזה היה מנוע של פיאט פונטו 2001.

וכן עדיף לכסות כל מיני חיישנים וחיבורים חשופים.

ba2aryvy.jpg

בכמה דיללת את הAPC ?

1/4

פורסם

תתחיל עם APC כי אני לא רוצה שתלך סתם לזרוק כסף על חומר שאולי אין בו צורך. מקסימום תתחיל לעבוד ותראה שהAPC לא מזיז ללכלוך,אז תחזור לפה.

פורסם

אכן.

הAPC לא הולך לאיבוד, הוא יוכל לשמש אותך בעוד המון חלקים ברכב (ובבית). הדגריזר הוא חומר ייעודי וחזק מאוד.

וכפי שנאמר - לכסות אזורים רגישים (אלטרנטור, בית פיוזים, קונקטורים חשופים וכו')

M-TECH E46

פורסם

מה אתם אומרים לנסות APC בלי דילול בכלל?

או אולי אפי' עם מסיר שומנים (סנט מוריץ או משהו באזור)?

ATHOS כמה עולה החומר הזה?

ובאיזה מצב היה הבית מנוע שלך?

• תוכן חדש...