Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לגבי רכב פריוס שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מה דעתכם לגבי רכב פריוס 2008 מנוע היבריד, ראיתי מודעה כזו, ורשום שעשו בו שימוש של 167000 ק״מ. ועולה 50000₪, והוא גמיש.

זה הגיוני?

תודה :)

פורסם

הנתונים הגיוניים. ברכב הזה יש לבדוק את מצב הסוללה (יש אפשרות לקנות אחריות מטויוטה בכמה מאות שקלים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי האישית בשלב זה את יכולה להסתפק בדייהטסו סיריון בתקציב המקורי שלך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

היי ברשותי רכב כזה, רכשתי אותו לפני חודשיים, בגדול את יכולה לבצע שתי בדיקות חשובות לפני קניית רכב היברידי.

1.בדיקת סוללה אצל יבואן מורשה, אם היא תקינה את משלמת 300 שקל ומקבלת אחריות על הסוללה בטויוטה לשנה.

אם היא לא תקינה את לא משלמת כלום וכמובן שיקול שלך אח"כ לרכוש את הרכב או לא.

בדיקה שניה, מכון בדיקה רגיל או מוסך מורשה שבודק דברים שגרתיים. אני בכל אופן ביצעתי את זה במכון בדיקה בראשל"צ שנקרא קומפיוטסט. הבדיקה יצאה סבירה לרבות כסת"כים ידועים.

המחיר על פניו סביר. אני מאוד מאוד מרוצה מהרכב בשל מטרתי היחידה שרציתי להוציא ממנו. חיסכון משמעותי בדלק.

כמובן וכמובן שאת מבקשת היסטוריית טיפולים של הרכב, אם זה טופל במורשה, מה טוב.

בהצלחה!

פורסם

זוית לגבי דייהטסו אני לא ככ אוהבת אותו, והורי אמרו שיהיו מוכנים לעזור לי בעוד כסף ולקנות רכב משפחתי שישמש גם אותם.

וiceco תודה על ההסבר :)

פורסם

אם כך, הפריוס היא בהחלט אפשרות ריאלית וטובה. אם הרכב מטופל כמו שצריך הקילומטראז' לא צריך להפריע לך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...