Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

דפקתי את הרכב ברוורס בברזלים שמסביב לאיזה עץ, שמעתי בום מאוד חזק והייתי בטוח שכשאני ייצא הכל יהיה מעוך.

להפתעתי הייתה רק שריטה קטנה - כאילו שהפלסטיק נכנס ויצא החוצה.

 

מישהו אבל אמר לי שיכול להיות שדברים נמעכו בפנים שלא רואים אותם מבחוץ.

הרכב הוא קורולה 2008.

האם טעון בדיקה מבחינה בטיחותית?

  • ספונסר פורום
פורסם

ברכב מודרני הפגושים עשוים מפלסטיק גמיש יחסית בדיוק בגלל מקרים כאלו.

אתה יכול לגשת לבדיקה במוסך בשביל השקט הנפשי שלך אבל אם היה נזק משמעותי למרכב הרכב כנראה שהיית רואה אותו. החלק האחורי של הרכב גם כולל פחות מכלולים קריטיים לעומת החלק הקדמי, כך שגם מבחינה מכאנית כנראה שלא נגרם שום דבר.

פורסם

בדוק שתא המטען נפתח/נסגר כמו שצריך, בדוק שאין סדקים בפנסים, בדוק שחיישני רוורס עובדים. אם הכל בסדר סע אז כנראה שאתה יכול להשאר רגוע.

If you live by the GUN

You die by the GUN

×
×
  • תוכן חדש...