Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^

רשמתה בצחוק להחליף שם ל יוניון מוטורס - זה לא הכיוון .

בצע חיפוש ב גוגל - וראה מה זה אוטו יוניון .

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99ז

זו הייתה חברה די רצינית בעבר - אשר ממנה יצאה אאודי + היא אחת החברות בטבעות של סמל אאודי

הם פיתחו מנועים מיוחדים גם למרוצי הפורמולה .

קצת פחות עצלנות :grin: - חיפוש ולמידה קלה - ואז יריה למטרה בכייף - אייל

הוספה - אושריקו , ניסתי לשלוח לך הודעה פרטית .

נקה את תיבת המסרים הפרטיים שלך היא מלאה .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ולמותג לפולקסוואגן אין זיקה לנאצים בכלל.

אם כבר מותגים עם זיקה לנאצים, אז הם צריכים לשקם מותג יוקרה Horch, ומותג עממי DKW

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זיקת עבר לנאצים ממש לא מפריעה למכירות.

פורשה היה סמוך על שולחנו של היטלר, חוץ מהחיפושית שהוא העתיק ברובה מטטרה, הוא גם תכנן מספר טנקים. לפי דעתי רוב חובבי המותג שהוא הקים אחרי המלחמה בכלל לא יודעים את זה.

BMW ודיימלר-בנץ יצרו מנועי מטוסים. מייאבך (היום MTU) יצרו מנועי טנקים.

אחת הדוגמאות המובהקות ביותר היא הוגו בוס. לא רק שהוגו בוס היה נאצי, הוא היה נאצי נלהב מאוד. הוא הצטרף למפלגה בשלב מוקדם ותרם לה מעיצוביו. כל זה לא הפריעה להצלחה האדירה של המותג.

פורסם

פרדיננט פורשה הוא זה שבנה ועיצב את טנק הטייגר. היו הרבה חברות גרמניות ששיתפו פעולה עם הנאצים כמו שהיו הרבה חברות אחרות ששיתפו ומשתפות פעולה עם אירגונים "מפוקפקים". אני מאמין שהיה פה טופיק בנושא כדשיברו על להחרים רכבים גרמניים, גם אז וגם פה אגיד אם כבר להחרים למה לעצור בגרמניה ? אפשר להחרים מוצרים איטלקיים ויפנים.

לגבי השינוי שם ל"אוטו יוניון" אם זה ישפר את היבואן ה"נחמד" שלנו ויגרום לו לכבד יותר את הלקוחות אני רק בעד =]

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם (נערך)

למה להחרים איטלקים?

האיטלקים רק הפריעו לגרמנים במלחמה...

בכלל איטלקים לא בקטע של מלחמות מודרניות.

נסה לדמיין לעצמכם טנק לנצ'יה. בעל עיצוב מהמם, עמוס בטכנולוגיות חדשניות, מנוע V12 עם שישה קרבורטורים עטויי ניקל. נתקע כל קילומטר וזקוק למכונאי בוגר הפקולטה להנדסת מכונות מפירנצה רק בשביל להבין מה לא בסדר.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
כוונתי הייתה ש"אוטו יוניון" זה רעיון טוב.

תשובה 4 הייתה מיועדת ל אושריקו - ששאל למה לא יוניון מוטורס -

לכן הוספתי בה קישור על העבר של חברת "אוטו יוניון" .

אתה הצלחתה לחמוק מתחת לרדר עם תשובה 3 ונוצר בלבלה - :lol: לא ראיתי שיש עוד הוזי לילה בפורום .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

להרבה חברות ידועות יש עבר מלוכלך, הזמנים השתנו ואותם אנשים שבעבר הנהיגו חברות ששיתפו פעולה עם פושעי מלחמה ושות' כבר לא קיימים. הרבה חברות שילמו ביוקר על זה והצטערו על זה ומשתדלים להתנקות מהכתמים האלה(לא שזה יעזור), כמו שאמרתי קודם אם כבר להחרים למה לעצור בסוג אחד של דברים ? ראה ערך חברת בייאר ועוד כמה חברים...

פורסם
מייאבך (היום MTU) יצרו מנועי טנקים.

מייצרים גם היום, ואפילו מוכרים לישראל (מנוע של טנק מרכבה).

אגב, מטוסי מסרשמידט ME109 שמזוהים עם הלופטוואפה, היו מטוסי הקרב הראשונים של חיל האוויר הישראלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שהיו יותר ספיטפיירים מאשר BF-109 בחייל האוויר הישראלי בשנים הראשונות.

• תוכן חדש...