Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרגול מבט רחוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שלא נהוג- אבל הבעיה ממש מטרידה אותי, פשוט תפוז נרקב ולא ניתן להכנס לשאול.

אחד ממומחי פורם 8 , נתן עצה איך להתאמן לחמוק ממפגעים, הבעיה היחידה שמאז שהתחלתי להתאמן מצאתי את עצמי כבר פעמים על הריצפה אחרי התקף אפילפסי.

מה עלי לעשות ?

" חשוב לתרגל את המבט הרחוק גם ברכיבה "מנהלתית" על מנת ליצור הרגלים נכונים.

הפתעות מכוון המכוניות במסלול יקלטו טוב יותר בזוית העין (אם רגילים לכך) מאחר והעין שלנו בנויה כך שקליטת שינוי בתזוזה מהזוית טובה יותר ממבט ממוקד.

יש לתרגל מול נורת פלואוריסט רגילה להבחין בריצוד האור לפי תדר של 50 הרץ ( העין מסוגלת להבחין בקפיצות עצמת האור של הפלואוריסנט בעל שינוי של 50 פעם בשניה למרות תדר תמונות נורמלי של העין כ- 16 תמונות לשניה.) "

פורסם
אבל אז איך אני אלמד דברים כאלה ?

:borg:

יותר חשוב; תתחיל לסנן את המורים שלך, ככה לא תגיע רחוק

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני פועל כבר 20 שנות רכיבה לפי איך שלימדו אותי, להסתכל כל הזמן קרוב, רחוק ואחור. קרוב - לראות מי לפניך בולם או "חותך", רחוק - לראות מכשול מרחוק, או צומת או פקק או מה שלא יהייה, אחור - שלא יושב לך על הזנב אף אחד או שאין מישהו שצמוד אליך כשאתה בולם.

(מיועד לגברים ונשים כאחד)

• תוכן חדש...