Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמעתם על דודג' צאלנג'ר SRT Hellcat?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אני שמתי לב לעניין שבקורבט הוא מעביר הילוכים ידני ויש לו מנופים מאחורי ההגה?

האמריקאים לא אוהבים את המנופים מאחורי ההגה, יש או היו רכבים שבאירופה יצאו עם המנופים ובשביל האמריקאים הוציאו במיוחד הילוכים רגיל.

סתם עוד מאסל קאר משודרגת....

707 כ"ס זה לא סתם

האמת שהלכתי פה לסוכנות דודג' לא רחוק ממני בניסיון לקבל פרטים להזמין נסיעת מבחן .

בכוונה הגעתי לסוכנות עם הטסלה וחניתי מול החלון של סוכני המכירות בכדי לקבל יחס חיובי ... .

הם ראו שאתה עם אחד הרכבים הכי מתקדמים שיש על הכביש ורוצה נסיעת מבחן על מכונית שרירים, זה היה מובן שאתה לא לקוח רציני.

אייל

פורסם

ולא יכלו לשנות את ההגה ולהוריד את המנופים?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
יש רשימה גדולה מאד של האנשים שהתחייבו לקנות את הרכב ללא נסיעת מבחן אבל !

זה עוד מילא, בוא קבל שוס אמיתי:

מקלארן נותנים נסיעת מבחן רק לאחר ביצוע ההזמנה והעברת המקדמה עבור המכונית.

לגבי הצ'אלנג'ר המדוברת, מכונית מעניינת ובתמחור נגיש (לאמריקאים), אני לא חושב שהשוואות למחיר של וייפר או ברלינטה רלוונטיות כי אלה 3 מכוניות שכל אחת מציעה מוצר שונה לחלוטין גם אם ההספק בטווח די קרוב אחד לשני.

מסקרן לראות איך היא תתנהג על המסלול למרות שכמו שמישהו ציין כבר- גם אם ההתנהגות תיהיה בינונית ההספק הגבוה בשילוב המומנט המאוד גבוה יפצו על כך וזו תיהיה מכונית שלא קל לברוח לה.

לגבי הבלמים, מסקרן אותי איך הם יתמודדו עם רכב די כבד במסלול תובעני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

בסובארו בישראל בשנות ה-80 לא רק שלא נתנו נסיעת מבחן, גם לא נתנו לפתוח דלתות באולם התצוגה.

ועדיין קנו כמו מטורפים.

גם היום אנשים רבים נותנים מקדמה שלא ניתן לקבל חזרה על רכב שהם בכלל לא ראו (מקובל בכמה חברות טרייד-אין וליסינג שאת שמן לא אזכיר כאן).

אם נצא מגבולות ישראל ונעבור לעולם הגדול ולספירות מחירים אחרות - הרבה מכוניות-על מקבלות הזמנות (שכוללות מרכיב שלא ניתן לקבל חזרה) עוד בטרם החלו להתגלגל מפס היצור.

הצ'לנג'ר חולקת רצפה עם הקרייזלר 300 (הקודמת), המתלים הקדמיים מבוססים על ה-S CLASS והאחוריים על ה-E CLASS. הבסיס הוא טוב, זה כמובן תלוי מאוד גם בכיול אבל אני מניח שהתנהגות תהיה סבירה. כנ"ל הבלמים.

לא מדובר במכונית שרירים משנות ה-60 וה-70 עם מתלה אחורי של משאית.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אני מוכן לוותר על נסיעת מבחן תמורת הרכב :p

יום יבוא וגם לנו יהיה יבוא של קורבט+מוסטנג+צ'אלנג'ר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...