Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזה בתקציב לחוץ ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה דעתכם על הטושיבה הזולה ביותר ?

לדעתי לך על זה.

לי יש רק ניסיון חיובי עם המוצרים שלהם (אולי חוץ ממכשיר DVD עם ספק כח שהתחיל להרעיש אחרי כמה שנים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את האמת עדין אין לי מושג מה לבחור, ואיך להבדיל מה טלויזה יותר טובה מבחינת נתונים יבשים.

פורסם

השאלה היא מה אתה בעיקר רואה? כבלים, סרטים שהורדת,

ספורט, סדרות וכד'.

אם אתה רואה. בעיקר כבלים, וגם ספורט, אני דווקא הייתי הולך

על הפלזמה. נכון שזו רזולוציה פחות טובה, אבל ברוב המקרים אין

לזה משמעות כי זה לא ישנה את איכות התמונה, אולי אפילו יגרע ממנה.

אם רוב מה שתראה יהיה סרטי HD ותכנים ברזולוציה גבוהה, ואולי גם

לחבר את המחשב אליה, אז עדיף לך לרכוש לד, ורצוי עם רזולוציה גבוהה

יותר מזו שמציעה הפלזמה.

בנוסף, נתונים יבשים בהרבה פעמים נותנים רושם לא נכון, ובפועל דווקא

המסך עם הנתונים הפחות טובים ייתן תמונה יפה יותר.

פורסם

במהלך הקניות היום בשופרסל דיל ראיתי טלוויזיה LG 39' full HD ב 1300 שח, ואחת של טושיבה ב1500. לא התעמקתי בפרטים בגלל שאני לא מחפשת טלוויזיה, ככה שאני לא יודעת איפה הקאץ' ואם ישנו, אולי כדאי לבדוק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בתקציב הזה אין שום סיבה להתעסק עם יד שניה, אפשר לקנות חדש עם אחריות.

חולק עלייך.

אני כהחלטה עקרונית לא רוכש טלויזיות חדשות מסיבה פשוטה- ביד שניה תכול לקבל מסך גדול ואיכותי יותר (סדרה גבוהה) בהשוואה לאותו תקציב עבור מסך חדש.

יתרה מכך, קח טלוויזיה בת 3-4 מסדרה גבוהה ושים ליד הטלויזיה חדשה מסדרה נמוכה- ברוב המקרים התמונה בסדרה הגבוהה בת כמה שנים תיהיה טובה מזוה שבסדרה הנמוכה החדשה.

הטלוויזיות כיום די אמינות לאורך השנים ואין סיבה שמי שיקנה טלויזיה משומשת בת שנה או שנתיים לא יוכל להנות ממנה לפחות 3-5 שנים.

את הטלויזיה הקודמת שלי רכשתי לפני כ-6.5 שנים כשהיא היתה בת כ-8 חודשים, זו היתה פיליפס 52 אינץ׳ מסדרה גבוהה שבמחיר ששילמתי עליה ספק אם יכולתי לקנות מסך 40׳ חדש ובינוני, שירתה אותי נאמנה עד לפני כחודש וחצי עת נמכרה.

שימשה אותי ללא דופי עם אפס תקלות.

במקומה רכשתי סוני 60׳ בת שנה וחצי ואני מרוצה עד השמיים, במיוחד לאור העובדה שעלות רכישת הסוני היתה זהה למחיר בו מכרתי את הפיליפס וגם במקרה הזה באותו מחיר אני בספק שהייתי מוצא מסך 40׳ חדש בינוני.

צרף לכך את העובדה שלא מעט אנשים תולים את הטלויזיה על הקיר כך שלמעשה אין איתה כמעט מגע ולכן גם ויזואלית טלויזיה משומשת יכולה להראות כחדשה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
Murzilka

לא דובים ולא יער. הלכתי לשופרסל ולאהיה זכר לטלויזה ב 1300

מבאס לשמוע, מצטערת על הטרטור. כנראה באמת מבצע ספציפי

בטח משהו שהגיע לסניף ספציפי של שופרסל, המחיר נשמע ממש לא הגיוני אז כנראה דגמים ישנים או אפילו פלזמה או lcd.

מדובר בled. כנראה דור קודם, אבל המחיר בהתאם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רוכב על השרשור :-P, מחפש טלוויזיה לחדר שינה 37-42 ונתקלתי בזו ברשת עולם הקולנוע מישהו מכיר/שמע? http://www.cwc.co.il/Product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-42-lg-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%97%D7%9D

אם למישהו יש המלצה לטלוויזיה אחרת במסגרת המחירים האלו אשמח לשמוע (חברות מוכרות בלבד,עדיף עם אחריות ארוכה ולא טושיבה)

• תוכן חדש...