Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום, לפני כמה ימים קיבלתי את הרישיון החדש.

אחרי תקופה של שנתיים סיימתי את הנהג החדש וכרגע אני רק נהג צעיר ( אני בן 21 ) .

עכשיו בגלל שאני נהג חדש וצעיר הביטוח עולה לי יותר, עכשיו שסיימתי את הנהג חדש ונשאר לי יותר מחצי שנה לביטוח יש צורך לעדכן אותם? .

תהיה הוזלה במחיר? .

שהיה המשך ערב שקט, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

מבחינת הביטוח המחיר כבר ירד - אחרי שנה. השלב הבא יהיה כאשר תהיה בן 24. בכל אופן, כדי להיות בטוח אתה יכול להתקשר לסוכן הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון שלי - חברת הביטוח לא תוזיל לך אוטומטית את הביטוח.

תתקשר, תסביר להם שאתה לא צריך ביטוח "נהג חדש" מעכשיו ותקבל החזר יחסי על חצי שנה.

פורסם

אתה צודק שחברת הביטוח לא תוזיל לבד, אבל מניסיוני הרב אם ילדי ״ נהג חדש״ ונהג צעיר זה עד גיל 24 וזה ים כסף,

לפי דעתי הוא צריך לבטל את הביטוח ולבדוק שוב בסקר שוק מה הכי זול.

פורסם

אתה בטוח? במקרה שלי (לפני 3 שנים בערך) כשנגמר לי ה"נהג חדש" אני זוכר הוזלה בביטוח, בכל מקרה אני חושב שלעזוב באמצע השנה ולעשות ביטוח מחדש זה יתן לו יותר כאב ראש מאשר תועלת (גם מניסיון - לבטל פוליסת ביטוח אם אין לך סוכן שיעשה את זה בשבילך זה הדבר הכי מתיש בעולם).

עדיף לסחוב עד סוף השנה אלא אם כן הוא ימצא מחיר שממש שווה לעבור את הסיוט הזה.

• תוכן חדש...