Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

המון זמן לא העליתי פרוייקט מהסיבה שפשוט לא היה לי זמן.

חבר ילדות רכש לאחרונה הונדה סיויק יפיפייה שנת 2009 יד 1 עם ק"מ נדיר, דגם מפואר, שמור מבחינה מכאנית אבל מבחינת ניקיון הבעלים הקודמים לא הכי הקפיד.

טוב אז מה אני מבלבל לכם את השכל? יאאלה לעבודה.

השלבים:

ניקיון פנימי וחיצוני (מבפנים שמנו דגש למסטיקים שהיו דבוקים לשטיח, נוקה באמצעות APC של מגוואיירס + מכונת שטיפה בלחץ, מוצג בסרטון)

שלייף סבון במקומות הקשים (עם נייר 2500)

כמו כן חודשו הפנסים

פוליש גס

פוליש בינוני

יישום שכבות הגנה

צילום :)

טוב, אז חסככתי לכם לרדת עם הגלגלת של העכבר כל הזמן, ריכזתי הכל בסרטון עם מוסיקה טובה, תהנו! :-D.

https://www.youtube.com/watch?v=8g6E9sWrssU&feature=youtu.be

פורסם

עבודה יפה מאוד! אני אוהב לראות עבודות שלך...:-D

תגיד איזה APC זה? נראה חזק משהו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

של מגוואיירס, דילול 1:6 למסטיקים שהיו דבוקים בשטיחים ודילול 1:10 לשאר חלקי הלפסטיק והריפודים שהיו מלוכלכים :).

עקב המצב הבטחוני התפנה לי קצת זמן והבטחתי לחבר שנעבוד ביחד עם הרכב שלו הרבה זמן, ועבדנו עליו.

מקווה שהשיגרה תחזור כמה שיותר מהר כי אין כמו שיגרה :).

עריכה: למדתי משהו חדש

שכחתי לציין שאת הפוליש ביצעתי באמצעות המכונה הרוטורית המעולה שלי בעלת 6 מהירויות, למדתי לקח למרות שעבדתי איתה המון פעמים- היה קטע שהיא התחממה מאוד ופתאום עשה רושם שהיא שבקה חיים.

אבא שלי היגיע, בדק, הריח אותה אם יש ריח של שרוף ואמר לי דבר כזה: "כניראה עבדת במהירות נמוכה מאוד ולחצת עליה מה שגרם למנוע להתאמץ. תעלה טיפה את המהירות, ותלחץ פחות על הצבע. בינתיים תן לה חצי שעה להתקרר".

וואלה, צדק!!! אבא שלי היה רתך, אז הוא מכיר את הכלים האלו, עבדתי על מהירות A שהיא הכי נמוכה כי פחדתי על הצבע, בדרך כלל אני עובד על מהירות C-D בפוליש ו- B בשלב הגלייז.

אז זהו לקח קטן שלמדתי ואני חושב שכדאי שאני אשתף אותו כדי שאחרים יוכלו ללמוד :).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

תוצאות יפות מאוד.

אני אוהב את הפרויקטים שלך. במיוחד על הסיויקים (רכב של ההורים)

אגב עם מה חידשת את הפנסים?

ואת הסריטות בשקע איפה הידית של הדלת?

פורסם (נערך)

תודה רבה על המחמאות :)

את הפנסים חידשתי באמצעות הערכה לחידוש פנסים של מגוויירס, אותה רכשתי מקאר מאסטר דיטיילינג באשקלון.

ביצעתי שיוף עם נייר מים מס' 800, לאחר מכן 1000 ולאחר מכן 3000. השלב הבא היה פוליש גס, ולאחר מכן פוליש עדין יותר, ויישום שכבות הגנה.

את השריטות מתחת לידיות גם טשטשתי באמצעות פוליש גס ופוליש עדין, למקומות הקשים שלא יכולתי להגיע עם המכונה השתמשתי באפליקטור פוליש גס ידני של Dodo Juice.

פוליש גס- מגוואיירס Correction Compound עם פד פרווה של Ardex (הפד של מגוואיירס שבק חיים).

פוליש עדין- Ardex 1500 Plus (עם פד פוליש של Ardex).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

תוצאות יפות מאוד, כרגיל :)

הריפודים שרואים בתמונות מקוריים שהגיעו עם הרכב או שאלו כיסויים שהבעלים הקודמים שם?

לגבי הסרטון, זה גימיק מגניב להעלות פרוייקט בסרטון אבל אני אישית פחות אוהבת, כי יש תמונות שממש מיותר להשאר עליהן 5 שניות (בעיות קשב וריכוז וזה :oops: ) וככה אני מאבדת את הריכוז כבר באמצע :\

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מדהים !,

תוכל בבקשה להרחיב על תהליך השליף סבון ? יש לי כמה כתמים שלא יורדים עם פוליש גס וכנראה צריך שליף סבון.

תודה רבה.

COCOdetailing

פורסם
‎‎.

לגביי הריפודים אינני יודע, לדעתי זה הרכבה של הבעלים הקודמים.

אם ככה, אז לא חבל להשקיע בניקיון שלהם? דבר ראשון שהייתי עושה כשהייתי מגיעה הביתה עם הרכב זה להעיף אותם לפח הקרוב.

לפי מה שרואים בתמונות זה ריפודי סקאי מגעילים שכבר לא במיטבם, אני בטוחה שהריפודים המקוריים של הונדה הרבה יותר נעימים, איכותיים ושווים את ההשקעה של הניקיון (אם יש צורך).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תוכל בבקשה להרחיב על תהליך השליף סבון ? יש לי כמה כתמים שלא יורדים עם פוליש גס וכנראה צריך שליף סבון.

בוודאי :) קודם כל כדאי לבדוק מה עובי הלכה. אם אתה לא מכיר את התהליך מומלץ להימנע כי לא לגרום נזק!

לאחר ניקיון יסודי, משייפים בתנועות ישרות ובעדינות מירבית, בעזרת נייר מים בדרגה 2500-3000, לאחר מכן מנקים את המשטח, מיישמים פוליש גס ולאחר מכן פוליש עדין (לפי סדר הפעולות שהתפרסם כאן בפורום מספר פעמים).

אתה מוזמן לצפות בסרטון הבא:

וכפי שכתבתי, אם אין לך ניסיון, תיזהר שלא תהרוס את הצבע!.

הרכב לא שייך לי אז זה לא רלוונטי כ"כ :).

• תוכן חדש...