Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה והכול הולך לי בסדר בתהליך הקניה ואני מבצע העברת בעלות על הרכב

האם יש לי כיסוי ביטוחי של ביטוח חובה על הרכב ואני יכול לנסוע עליו הביתה או שאני חייב לסגור את הביטוח לרכב במקום ואסור לי לנסוע עד שאין לי ביטוח

אני בא מעולם האופנועים ושם הביטוח ב99% הוא נקוב בשם ולכן יש לעשות ביטוח ישר לאחר העברת הבעלות

האם הדבר נכון גם לרכב פרטי? או שזה שונה כי הביטוח הוא לא נקוב בשם?

פורסם

אתה צריך לדאוג שיהיה ביטוח על שמך. הביטוח של המוכר לא לא שווה דבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתה צריך לדאוג שיהיה ביטוח על שמך. הביטוח של המוכר לא לא שווה דבר.

אז מה בעצם נהוג לעשות במקרה כזה?

לבקש מהמוכר להביא לי את האוטו הביתה?

פורסם

א. גם אופציה

ב. דבר עם סוכן הביטוח שלך יום לפני או בבוקר תסביר לו את המצב ותוציא פוליסת ביטוח חובה+מקיף לרכב הנדון, על שמך,

ככה כשתקנה אותו הוא כבר יהיה מבוטח.

פורסם

עפ"י סעיף 13 לפקודת ביטוח רכב מנועי ביטוח החובה תקף גם לאחר העברת הבעלות ובלבד שהבעלים החדשים עומדים בתנאי הפוליסה, זה לא היה המצב בעבר אך בשל מקרה שהיה - תוקן החוק.

לגבי ביטח מקיף - לפי חוק חוזה הביטוח התשמ"א 1981 הביטוח לא תקף לאחר העברת הבעלות לקונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
אז מה בעצם נהוג לעשות במקרה כזה?

לבקש מהמוכר להביא לי את האוטו הביתה?

ביטוח הוא חוזה בין בעל הרכב לחברת הביטוח, הקונה אינו צד בחוזה, מרגע שהרכב החליף בעלים החוזה לא תקף.

ישנו סייג בנושא בביטוח חובה, היות ומדובר בחיי אדם, אבל בביטוח מקיף או צד ג' הסייג, כמו שכבת ZVIT, אינו קיים.

מה עושים? בדיוק כמו שקונים רכב חדש וצריך להכין ביטוח אחרת היבואן לא משחרר את האוטו.

קנית רכב לא מגיעה בהפתעה.

מדברים מראש עם הסוכן, מעבירים לו את פרטי הרכב כדי שיעשה את ההכנות ואחרי העברת הבעלות מרימים לו טלפון כדי שיפעיל את הפוליסה.

את שאר הפרודצדרות (העברת צילום רשיון, קבלת התעודה) אפשר לבצע בדיעבד, העיקר שיהיה כיסוי.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...