Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פתח את הפקק של המיכל מים,שים את הבורר של המזגו על חימום. תניע את האוטו ותמתין עד שהמאוורר יתחיל לעבוד. כשהמאוורר פועל,סגור את הפקק וזהו

פורסם

עניין פשוט-היה לי מקרה דומה עם רכב ישן מבית טויוטה-דייהטסו אפלאוז.בתוך דלת הנהג היתה כמות גדולה של מים,ניקוי עלים ולכלוך בתחתית הדלת והאזור הקרוב שחרר כמות גדולה של מים והבעיה נעלמה,ייתכן ויש גם פתחי ניקוז-עברו כמה שנים...

פורסם

אצלי זה לא קשור לעלים ולכלוך וזה לא בא מהדלתות ...

אתה מניע את האוטו שם גז ושומע שאיבה של מים מתחת לדשבורד זה הכל , אפילו שאתה לא בנסיעה ...

החלפתי מים ברדיאטור , ולא ממש הוצאתי אוויר כי שאתה עושה את השיטה של הוצאת אויר כמו שהציעו לי כאן , אז בשלב מסויים המים עולים והם נשפםכים החוצה , ואין לי מים אורגינל ספרר...אני כבר לא יודע מה לעשות לכן אמשיך לנסוע ככה וזהו...

האם אם אני מוציא אוויר ומאבד קצת מים בשיטה שרשמתם אני יכול להוסיף מים של מזגן מהבית שיש לי בג'ריקן?

פורסם (נערך)

שלום. אני שולח לכם סרטון מה אני שומע שאני מניע את האוטו ונותן גז , נמאס לי כבר מזה , תגידו לי מה אתם חושבים.....https://www.youtube.com/watch?v=c2_EWkpP1z0&feature=youtu.be

עריכה אחרונה על ידי heziavi
פורסם

איזה פקק ובאיזה רדיאטור .. קירור . חימום? אני לא יודע איך אני מגיע לפקק של הרדיאטור בכלל . יש רק פקק של המיכל רזרבה.

• תוכן חדש...