Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שאני מעלה את זה כאן שוב. אבל מהתייעצות שלי עם עוד אנשים זה בא כנראה מהרדיאטור חימום..שומעים את זה רק שלוחצים על הגז חזק וממש שומעים את זה מהרדיאטור שנמצא מדשבורד...האם הזנחה של זה יכול לגרום לבעיה כל שהיא , ואיך אני יכול לטפל בזה .להגיי לרדיאטור הזה זה בלאגן אחד גדול...

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי זה גם קורה לפעמים, אבל רק בהתנעה וגם לא תמיד.. חשדתי שזה הדלק שזורם מהמיכל לקידמת הרכב אבל לא ממש יכולתי להוכיח.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

איזה רכב יש לך ? והאם בכל טיפלתה בזה? אני רוצה לפרק את דני הצינורות שמתחברים לרדיאטור חימום ולהכניס צינור שם ולראות האם זה סתום , כי הרעש בא רק מהכיוון הזה , שאתה מרים מכסה מנוע לא שומעים כלום שטתה מתכופף מתחת להגה ונותן גז אתה שומע ממש רעש של זרימה עם אויר כזה מהאזור של המזגן חימום , הבעיה זה שאני מפחד , אם אני מפרק את שני הצינורות האם כל המים ברדיאטור ישפכו לי? או שעדיף שמוסכניק יעשה את זה

פורסם

למה אתה לא הולך למוסך טוב ואמין על מנת שיבדוק לך את הבעיה?

באיזור חולון יש את מוסך "אחים קצב"-מוסך מורשה טויוטה שיש לחבר טוב שלי ניסיון טוב איתם. גש אליהם על מנת לבדוק מה הבעיה ובמידה ותרצה, תוכל ללכת למוסך אחר על מנת שיבצע את העבודה וזאת לאחר שכבר קיבלת דיאגנוזטיקה.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

האם צבע מים לבן יכול להיות שהם גם אנטי פריז? כי הצבע מים שלי בטויוטה הוא רגיל, ושאלתי את הבעלים הקודמים האם הוא החליף פעם ואמר לי שלא..אני יודע שמים אנטי פריז זה או ירוק או סגול כזה. .

פורסם

רע מאוד. נוזל הקירור המקורי של טויוטה הוא בצבע ורדרד ולא אמורים לגעת בו אלא לאחר 160,000 ק"מ.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הווו איתמר התעוררת ....חחחח

קייצר אלך לקנות מים מטויוטה אורגינל ואחליף אותם , למרות שזה נראה לי אורגינל של החברה זה שמנוני כזה , וחוץ מיזה אני רואה רק את המיכל העליון לא יודע מה הולך בתוך הרדיאטור...

פורסם

טוב אז עדכון לגבי התקלה ..קניתי מים אורגינל ממוסך טויוטה עלה לי 240 שקל , הלכתי למוסך שלי , רוקנו לי את המים שהיה , פתחו לי עם צינור לחץ את הרדיאטור חימום , ושמו לי מים חדשים שקניתי(וורודים אורגינל) , וניקזו לי את האוויר ... אעדכן מחר אם הבעיה נפתרה...

פורסם

טוב אז לגבי התקלה , מוסך החליף לי את המים והוציא אוויר , אבל עדיין שהמנוע קר יש רעש בדשבורד ורק בדשבורד של מים שזורמים כאילו מברז כזה ..לא יודע מאיפה להמשיך...

• תוכן חדש...