Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי פולו שנת 96 ידני 134א' קילומטרז', השקעתי בו לא מעט.. כולל החלפת מנוע בגלל מוסכניק "נחמד" שהחליט לקחת לי 1700 ש"ח על כלום + להרוס לי את המנוע.

בכל מקרה האוטו ישב בערך שנה בצד וצבר קצת בלאי הבעיות הנראות לעיין כרגע:

1. אלטרנטור כנראה חלש (לפי הבדיקה של המוסכניק אומר שזה בסביבות 1200 לתקן אומר שאם זה יחזיק זה יחזיק מקס' חודש) (אני באמצע בדיקה כרגע לראות אם זה שומר על מתח מהצהריים עד הבוקר ככה אחזור עם תשובה לאחר מכן).

2.ברקסים לא עובדים טוב כמו פעם (יש נוזל, אומר שזה אולי בוסטר או עוד משהו ששחכתי יכול להגיע עד 800 ש"ח)

3.מזגן לא מקרר (כנראה לשים גז 350 ש"ח).

4. חור לא גדול בתעלת האגזוז (הבנתי שזה לא קריטי אבל בכל זאת עוד משהו אני חושב שאמרו לי שזה בסביבות 150 ש"ח להלחים)

(עוד משהוא הוא אומר שיש איזה שהוא חתיכת ברזל שעושה פס על הרצועת טיימינג ואומר שכדאי לבדוק לא הבנתי בדיוק מה העניין)

עכשיו השאלה היא האם משתלם ללכת על תיקון כזה או לקנות רכב משומש אחר בסביבות ה 15K עד 20K

- כמה רכבים שהסתכלתי עליהם:

1.פורד פיאסטה 03-04

2.רנו קליאו 2B - סביבות 02?

3.רנו קליאו 3 - 2007+

4.סקודה פאביה - 01-07

5.פולסווגן פולו חדשה יותר - 2000+

(הכיוון הוא חסכוני בדלק ואמין לנסיעות של בערך 60 ק"מ ביום 5 פעמים בשבוע כאשר רוב הדרך היא בין עירונית)

אשמח לשמוע דעתכם :)

עריכה אחרונה על ידי gggg2
פורסם

שחכתי להגיד אבל בעקרון ההעדפה שלי זה להישאר עם הרכב שלי, כדי לחסוך לי סיפורים של בדיקות ועניינים שיש בקנייה של רכב יד2

פורסם

לרכב שישב שנה בצד - ההוצאות יכולות להיות יותר גבוהות ממה שציינת (ליקויים נוספים על הליקויים שאתה יודע עליהם - שמנים + פילטרים + צינורות שהתייבשו ונסדקו + אולי טיימינג).

השאלה כמה יעלה לתקן את הליקויים האלו ועל זה אתה צריך להוסיף אגרה אחת של טסט.

לדעתי, ועם כל הצער - למכור לחלקים ולקנות רכב אחר.

alfa 156 2.5.

פורסם
לרכב שישב שנה בצד - ההוצאות יכולות להיות יותר גבוהות ממה שציינת (ליקויים נוספים על הליקויים שאתה יודע עליהם - שמנים + פילטרים + צינורות שהתייבשו ונסדקו + אולי טיימינג).

השאלה כמה יעלה לתקן את הליקויים האלו ועל זה אתה צריך להוסיף אגרה אחת של טסט.

לדעתי, ועם כל הצער - למכור לחלקים ולקנות רכב אחר.

זה מה שאני באמת מנסה לברר כמה סך הכל יעלה לי העניין, והשאלה היא מי מבטיח שבמכונית האחרת שהקנה מיד שנייה לא יהיו גם כאלו בעיות בשנה הבאה..

עכשיו העניין של האלטרנטור ( אם באמת הוא חלש? כי אתמול אחר הצהריים נסעתי מ 0 הטענה בערך סך הכל 40 דקות נסיעה ועד היום בבוקר זה מתניע יפה)

אני בטוח שאפשר להוריד את העלויות ביותר מחצי אם השיג אלטרנטור משופץ או מפירוק.

לגבי הברקסים האם יכול להיות שגם נוזל ברקסים ישן יכול לגרום לנוקשות של הברקסים?

מזגן בתקווה שזה רק הכנסת גז יכול להוריד ל 270, בעניין של הרצועת טיימינג אני לא בטוח כלל שיש בעיה כלשהי אבל האם העבודה שהרצועה עברה כבר 135א' ק"מ אומרת משהוא? נגעתי קצת ברצועה ונראה שיש איזה "משקע" באמצע האם זה אמור להיות?

• תוכן חדש...