Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

חיפשתי בפורום אך לא מצאתי משהו מועיל לשאלתי.

ברצוני לשאול אם יש לכם מושג מאיפה אני יכול להשיג לוחית רישוי בהתאמה אישית, במחיר שפוי(עד 100?) ?

תודה מראש על העזרה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

לצורך העניין, כן.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

• אחראי פורום
פורסם

אם זה ביחד עם מספר הרישוי, אין אפשרות חוקית כזו.

בעיקרון זה שאתה רואה כאלה עם השם שלהם או פונט שונה, זה או הדבקה או קומבינה.

אם זה סתם משהו לקישוט ללא קשר לרכב, אז או חו"ל או שתתחיל להתחנן למכוני רישוי :)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני רוצה לוחית כזו למטרות קישוט בלבד. לשים על הדשבורד או משהו בסגנון.

העניין הוא שחשבתי אולי על לוחית בסגנון גרמני, דיינו בצבע לבן, אז מכוני רישוי הם לא ממש אופציה.

ולגבי ץ לארץ, האמת שראיתי מספר הצעות, אבל המחירים היו פשוט גבוהים מידי לטעמי.

פורסם

e-bay!

מביאים ושמים במפגשים.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני ממליץ לך לשאול את אותה שאלה בפורום אספנות , יש שם שלושה אספני לוחיות רישוי ,יש להם כאלה בהתאמה אישית עם התאריך לידה שלהם ושטיות כאלה,

אני מאמין שהם ידעו בוודאות מאיפה להשיג את מה שתרצה

drive for life

פורסם

תודה לכולם!

מצאתי אתר שבדיוק מתאים למה שאני מחפש.

אם יש כאן מישהו שמעוניין גם, זהו האתר: http://www.car-mod-shop.co.uk/plate-show-number-registration-licence-plates-car-bike-front-back-new-custom.html

• אחראי פורום
פורסם

נחמד. לא מצאתי שם מאיזה חומר הלוחית עשוייה. חשבתי להזמין לבן שלי משהו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה מה שהם כתבו לגבי תהליך הייצור:

All our plates are made by printing onto our quality film with our optimised laser Konica Minolta printer. Rolled onto Orafol reflective plates conforming to BSAU 145d

• תוכן חדש...