Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקחתי + - מהרדיו לממיר, לא היה לי בעיות רעשים, לדעתי תנסה להוציא אותו מגוף הרכב כולל הספק ולהפעיל אותו כשהוא לא מותקן, מאוד מוזר מה שאתה אומר כי זה מכשיר שאין לי בעיות של רעשים או מינוס כמו בפיונירים הישנים.

או שאחד מה- RCAים שלך מתנגש עם המינוס של המגבר.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם (נערך)
לפני כחודש החלפתי מצבר. בלי קשר לנכתב כאן ביקשתי שיעשו בדיקה מקיפה למערכת הטעינה.

הכל נמצא תקין.

בדיקת מתח הטעינה וזרם הטעינה אינם יכולים לתת שום אינפורמציה לגבי תקינות הדיודות או הקבל המותקן בתוך האלטרנטור (במידה וקיים).

בדיקה מקצועית של האלטרנטור מבצעים בעזרת סקופ. אבל בימינו אני לא מכיר חשמלאי רכב שיודע לבצע בדיקה כזו או שיש ברשותו סקופ לכן האלטרנטיבה היא בדיקה בעזרת מכשיר אלקטרוני תוצרת חברת Midtronics.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

עכשיו חיברתי לספק אל הפלוס והמינוס מהצמה כמו שאמרת, עברתי על חיבורי המינוס במגברים -המינוס לא נוגע בגוף המגבר בוודאות.

בצהרים החלפתי את ה rca וזה גם לא פתר את הבעיה, מה גם שהכבלים אצלי חדשים.

זה נורא פשוט ברגע שאני מקצר את ה rca למכשיר 99 אחוז מהרעשים נעלמים.

השאלה הגדולה אם הבעיה מגיעה מהמכשיר ואם כן איפה ניתן לשלוח לתיקון.

תוכל להגיד לי איזה דגם של מתאם usb חיברת למכשיר?

פורסם

ראם לדעתי אין מה לבדוק, זו בעיה מוכרת בעיקר ממכשירי פיוניר. שם זה נגרם בד"כ מחיבור וניתוק של הrca בזמן שהמכשיר בפעולה. זה אומר שהמכשיר לא תקין ב100%, אבל אני מכיר אנשים שהסידור הזה של חיבור המינוסים לגוף הרדיו עובד אצלם לא מעט זמן. שורה תחתונה ההחלטה שלך.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אגב אני אומר את זה רק מתוך היכרות איתך וכי אני יודע שאתה פדנט בעניינים האלה ובטוח שמיצית וניסית את כל מה שהציעו לך כאן. הדבר היחיד שעודאוליי הייתי מנסה הוא חיבור ברכב נוסף.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...