Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסם דוח מסירות ינואר-יוני 2014. רוב המותגים עלו כולל כמה מותגים שביצעו עליה מטאורית - שברולט, טויוטה, מיצובישי ועוד.

מזל שיש גם (קצת) ירידות לאיזון - רנו, ניסאן, סיטרואן וגם אופל.

תבלו.

Mesi-2014.pdf

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז יש כסף והישראלים סתם בוכים או שהכול במימון ו"אחרי המבול" ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אלירן יש לך מידע לגבי הדגמים הנמכרים של מיצובישי באילו כמויות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
20% עלייה לעומת התקופה המקבילה אשתקד?! זה נתון מדהים.. מה לדעתכם הגורמים לכך?

הסיבה לכך היא ישראליות.

ישראלים הם אנשים בכיינים, הכל יקר, הכל מבאס, ממשלה ומשרד רישוי זבל.

ועדיין כל 20 דקות נמכרת בארץ מכונית חדשה מהניילון.

כל חודש צריך להיות שבוע אחד, רק שבוע אחד שאף אחד לא קונה מכונית חדשה.

ונראה את היבואנים הגיבורים לא עושים מבצעים והורדת מחירים של עשרות אחוזים.

פורסם

אז יש כסף והישראלים סתם בוכים או שהכול במימון ו"אחרי המבול" ?

אני מאוד מקווה שזה סתם בכיינות של הציבור. אם כי נתוני המכירות בתחומי המזון והלבוש מרמזים אחרת, השכר הממוצע לא עלה וגם מצב היצואנים לא משהו.

אבל תזכור בישראל יש כמה מגזרים שיש להם מספיק ולא משנה מה המצב הכללי של המשק. הם יחליפו רכב כל כמה שנים גם במצב של מיתון עמוק.

בנוסף כנראה יש עליה משמעותית במימון - היום אפשר לקנות רכב חדש עם הלוואה שהיא למעשה "עומדת". אנשים שלא יכולים לקבל מימון מלא לרכב יד שניה, יכולים לעשות זאת בקלות ובזול לרכב חדש ואפשרויות המימון היום רחבות בצורה יוצאת דופן.

פורסם

אכן, זה גם ההסבר לדעתי - הריבית נמוכה, לכן הכסף זול, יותר אפשרי למעמד ביניים לקחת כסף במימון.

פורסם
אלירן יש לך מידע לגבי הדגמים הנמכרים של מיצובישי באילו כמויות?

אני לא ליד המחשב עכשיו, אבל בגדול במיצובישי הדגמים הנמכרים ביותר הם האאוטלנדר, כוכב החלל וחביבת הפורום - האטראז׳. 2200, 2500 ו-1700 יחידות בהתאמה (לאחר עיגול קל).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מישהו שעבד במפלגת העבודה הסביר לי שרמת החיים בישראל נקבעת על פי משכורות חיצוניות משהו כזה לא מבין בזה

אבל נראה לי המצב לא כזה נורא.

גם בשנה שעברה יונדאי הובילו נכון?

רועי

פורסם

כן יונדאי מובילים כבר כמה שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מימון, מימון ועוד קצת מימון. ראיתי נערים בני 22 עובדים באבטחה תמורת 23 ש"ח לשעה והבנק נתן להם לוואה לרכישת סיאט איביזה ב-100 אלף. ולחשוב שאני רעדתי לקחת הלוואה לרכישת פיקנטו ידנית ב-61 אלף. מדובר בבועה ענקית. שלוש שנים מהיום המכוניות יפלטו לשוק המשומשות שיהיה מוצף מעל ומעבר. מכוניות בנות 3 שנים ימכרו ב-20-30% מתחת למחירון.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
פולקסווגן מכרו כמעט 600 חתיכות אמארוק או שאני טועה? לעומת טויוטה ומיצובישי שמכרו 250-400 חתיכות?

הם מכלילים גם את הטרנספורטר בגרסת טנדר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...