Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסביר: כשחברת הליסינג רוכשת רכב, הוא מופיע כנמכר ועולה לטבלה שצירף אלירן. ייתכן מצב שאף אחד לא בחר ברכב הזה והוא יעמוד לו במגרשי חברות הליסינג הרבה זמן עד שיהפוך לרכב השכרה. מכירה לליסינג לא בהכרח אומרת שמישהו בחר בו. בנוסף, בליסינג המבחר מצומצם ובגרסאות הבסיס. הכוונה היא ל"רכב חברה". המשמעות של זה היא פחות אפשרויות בחירה, להבדיל מאנשים שרוכשים רכב פרטי, ויש להם יותר אפשרויות ויותר רמות אבזור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן נתונים מדאיגים.

מה ששוק הרכב ישראלי מלמד אותנו זה שאין רגע דל. גם כאשר חשבנו שאנחנו יודעים הכל תמיד יש הפתעות.

אני גם חושב שהסיבה העיקרית לגדילה היא הריבית הנמוכה ותוכניות המימון. בנוסף הגדילה של שוק רכבי ה-60-80 אלף ש"ח נגסה לדעתי במכירות של כל הקטגוריות.

הקפיצה הגדולה הזו (20%) לדעתי תתפוצץ לנו בפרצוף עוד שנתיים שלוש. שוק היד השנייה לא יוכל להכיל כזה גידול של ההיצע ומישהו בשרשרת המזון יפגע (כנראה שכמו תמיד אלו יהיו רכבי היד השלישית ומעלה, כלומר רכבים של 30K ש"ח ומטה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אכן נתונים מדאיגים.

מה ששוק הרכב ישראלי מלמד אותנו זה שאין רגע דל. גם כאשר חשבנו שאנחנו יודעים הכל תמיד יש הפתעות.

אני גם חושב שהסיבה העיקרית לגדילה היא הריבית הנמוכה ותוכניות המימון. בנוסף הגדילה של שוק רכבי ה-60-80 אלף ש"ח נגסה לדעתי במכירות של כל הקטגוריות.

הקפיצה הגדולה הזו (20%) לדעתי תתפוצץ לנו בפרצוף עוד שנתיים שלוש. שוק היד השנייה לא יוכל להכיל כזה גידול של ההיצע ומישהו בשרשרת המזון יפגע (כנראה שכמו תמיד אלו יהיו רכבי היד השלישית ומעלה, כלומר רכבים של 30K ש"ח ומטה).

הגיע הזמן, ככה אולי יהיה על הכביש פחות גרוטאות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

מה שיקרה בעוד שלוש שנים, זו בדיוק הסיבה שאת הקורולה "רכשתי" בסוג של ליסינג מימוני שלוקח ממני את הרכב ללא כל התחייבות. ברור שזה מתומחר, אבל משום שזה ליסינג הם לא שילמו 130 אלא פחות - וחלק מההנחה גולגל אלי. הן בצורת מחיר והן בצורת העובדה שהם לוקחים ממני את הרכב בעוד שנתיים וחצי והאחריות למכירתו לא עלי.

אבל אותי דווקא עניין נתון אחר - שימו לב שזה כבר דוח שני שבו רואים ירידה ברורה מאוד במכירות של VW. נכון שסקודה מוכרת יותר (ליסינג...) וזה אולי עבור צ'מפיון מכסה את הפער, אבל הלקוחות כנראה כבר פחות שבויים. מסתבר שהם לא מתים, וכנראה שגם לא תמיד מתחלפים... היו מורידים מחיר ב- 10K-15K (פורמאלית, לא רק במבצעי שושו מתחת לשולחן) והיו חוזרים להתחזק, לדעתי. היום ה- I30 נמכרת טוב לפרטיים לפי מדגם קל בסביבתי, וגם האוריס. שהן בעצם מתחרות של הגולף, משום שה- 308 וה- C4 לא באמת מתחרות רציניות.

ולאלירן: תודה על המידע, פעם אחר פעם.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אלירן,

הייתי שמח לדעת כמה ספורטיביות עלו על הכביש

ST, GTI, RS QV, BRZ, M135

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה שעצוב זה שהמימון לא תחום ברכב, התקשרו אליי ולאשתי עם הצעות להלוואה (זרקתי 100 אלף ואישרו מיד טלפונית) ללא מטרה ובריבית נמוכה מאוד יחסית להלוואה ללא שעבוד, התוצאות נראות טוב טוב בנדל"ן וברכב.

• תוכן חדש...