Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פולקסווגן מכרו כמעט 600 חתיכות אמארוק או שאני טועה? לעומת טויוטה ומיצובישי שמכרו 250-400 חתיכות?

מה? לא...

מכרו בערך 60 בשנה שעברה ועוד משהו כמו 120 השנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאוד הפתיע אותי 5 מסירות של קוליאוס ו63 רכבים פרטיים כלשהם של GW.

מי לעזאזל האנשים האלה :?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בטח הטנדר של ה gw נמכר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טויוטה עשו קפיצה רצינית מאשתקד. השאלה היא האם מדובר בקורולה החדשה לליסינגים או לידיים פרטיות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בטח הטנדר של ה gw נמכר.

הם מצאו איכשהו גם 50 אנשים שקנו את הסופר מיני שלהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם איני טועה היא עולה 80 והיא ידנית לא?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בטח הטנדר של ה gw נמכר.

יש שם 24 pick up שנמכרו (כנראה ה STEED) רכב suv אחד (haval? לצורכי תקינה?) ו63 רכבים פרטיים, כלומר C10, מת לשאול את האנשים האלה מה הם חשבו לעצמם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
טויוטה עשו קפיצה רצינית מאשתקד. השאלה היא האם מדובר בקורולה החדשה לליסינגים או לידיים פרטיות.

למה זו ״השאלה״? מה זה משנה?

emotion of motion

פורסם

אנשים שכחו שרכב שעולה 100K עולה 100K (או יותר) גם אם רוכשים אותו בכל מיני תוכניות מימון אטרקטיביות.

אני לא זוכר כזה מגוון של שיטות רכישה מפתות כמו שיש היום. גם בפורום כאן יש אנשים שאשכרה מאמינים שהם "דופקים הקופה" וקונים רכב מהניילונים (או ליסינג עם 0 ק"מ) ב-1000-1500 ש"ח לחודש. אני עד היום,שנתיים אחרי, חושב שאולי הוצאתי יותר מדי על המכונית שלנו (משומשת שעלתה 60 אלף) ואני בהלם שאני רואה מישהו שמרוויח חצי ממני ועם רבע בטחון תעסוקתי משלי שמתעניין (ולרוב בסוף קונה) רכב חדש עם איזה הלוואת בלון או עפיפון.

התוצאה היא שוק הולך וגדל של מכוניות שמתודלק על ידי ריבית נמוכה, מחירי מחירון מנופחים ולקוחות סאב-פריים שקונים רכבים מעבר ליכולות שלהם.

פורסם

בלי פירוט של הדגמים שנרכשו, כמות המכירות לא אומרת הרבה. מה אם אנשים קונים יותר מיני לעומת משפחתיות ולכן הכמות גדלה?

כדי להשליך על המצב הכלכלי מעניין לבדוק מחיר קנייה ממוצע ולא את הכמות.

emotion of motion

פורסם
למה זו ״השאלה״? מה זה משנה?

זו השאלה כי הרבה מחמאות הורעפו על הקורולה החדשה. לכן, מסקרן אותי לדעת האם גם לקוחות פרטיים נותנים גב למספר הרב של הרכישות [ולהמלצות], או שמא מדובר בשוק הליסינג בלבד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני הוספתי מסירה אחת לרנו (קליאו RS, אין יד שניה) ואבא שלי לסובארו (XV כרכב נכים)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
זו השאלה כי הרבה מחמאות הורעפו על הקורולה החדשה. לכן, מסקרן אותי לדעת האם גם לקוחות פרטיים נותנים גב למספר הרב של הרכישות [ולהמלצות], או שמא מדובר בשוק הליסינג בלבד.

בשני המקרים הרכב מצליח כי הרבה אנשים בחרו בו. אני לא מבין מה זה משנה באיזה ערוץ הם משלמים עליו. בליסינג לא מכריחים אנשים לקחת שום דבר.

emotion of motion

פורסם
יש שם 24 pick up שנמכרו (כנראה ה STEED) רכב suv אחד (haval? לצורכי תקינה?) ו63 רכבים פרטיים, כלומר C10, מת לשאול את האנשים האלה מה הם חשבו לעצמם.

באמת מעניין,למה להוסיף כמה אלפים מרכבים מעולים כמו הריו,קליאו לרכב סיני שאמינותו לא ידועה,מה ציון הבטיחות?

• תוכן חדש...