Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן באיזור ה 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רציתי לברר בשביל ידידה. מה אתם יכולים להמליץ/להציע?

רכב קטן עם "חווית נהיגה"

בתשלום של 20K או בתשלומים של איזור ה 300-400 שקל כל חודש. היא חשבה על שברולט ספאר וכאלה. אני הייתי דווקא מציע אולי הונדה ג'אז, מה אתם אומרים? כל הצעה תתקבל בברכה לא רק 2 הרכבים האלה. באיזור שנתון של 03-06.

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

מה זה חווית נהיגה בשבילה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה זה חווית נהיגה בשבילה?

בוא נגיד שהצעתי לה את הסוזוקי בלנו. וכל מיני כאלה של יונדאי שמורות למינהם ישנות. אבל היא רוצה משהו עם שנתון גבוה יותר כזה שיש לו נוכחות שאתה רואה גם שיש לאוטו מראה נחמד ובפנים נראה טוב ולא סתם פח עם מנוע. שאתה נכנס ואתה פשוט אומר כיף לי עשיתי עסקה טובה. נואתה בטח מבין למה אני מתכוון.

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

אולי כדי לבדוק אז את הפיגו 206XS,ניראית טוב בגלל 3 דלתות,לא נסעתי בה אבל אמורה להיות יחסית זריזה בטח מאשר הספארק וכול רכבי המיני,יש מגוון דברים לשיפורים של פנסים וכול מיני דברים כאלה,כדי לחשוב על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוא נגיד שהצעתי לה את הסוזוקי בלנו. וכל מיני כאלה של יונדאי שמורות למינהם ישנות. אבל היא רוצה משהו עם שנתון גבוה יותר כזה שיש לו נוכחות שאתה רואה גם שיש לאוטו מראה נחמד ובפנים נראה טוב ולא סתם פח עם מנוע. שאתה נכנס ואתה פשוט אומר כיף לי עשיתי עסקה טובה. נואתה בטח מבין למה אני מתכוון.

ממליץ לך לתת לה לקרוא כאן כדי להיות יותר ספציפי בדרישות מהרכב ולקבל יותר מידע במיוחד לגביי אמינות בתקציב כמו שלה.

סוזוקי בלנו לא בטיחותית בעליל, ראה תוצאות באתר Euroncap.com.

אני אישית חושב שיונדאי גטס תתאים לה, בתקציב שלה (או אם היא טיפה תתאמץ) היא יכולה לרכוש יונדאי כזו משנתון מתקדם, בנוסף לדגם מאובזר ובטיחותי.

פורסם

כשאתה כותב "ידועה כאחת הנפילות הגדולות בעולם הרכב" למה אתה מתכוון? על מה אתה מתבסס?.

בהודעה הקודמת צירפתי לך קישור על מדריך שהשקעתי עליו המון עבודה, מכיל המון עצות לרכישת רכב יד שנייה.

רכישה של רכב יפאני משנתון ישן לא תבטיח לה אמינות, רכב מתיישן זה כמו ילד- ככל שהוא מתבגר- ככה אתה מרים אותו יותר פעמים בשנה על הליפט.

בתקציב שלה היא צריכה לחפש רכב שמור עד כמה שניתן עם היסטוריית טיפולים מלאה, טסט ארוך ומצב מכאני טוב ולא רכב שטופל במוסכי מדרכה.

יותר מיזה: הגדלתי ראש, חיפשתי גטס עד 22 אלף ש"ח ובמילות חיפוש רשמתי את המילה "מורשה" ותראה מה מצאתי. בדיוק באזור שלך:

jnywjvwmiznz.png

לדעתי שווה לבדוק את הרכב הנ"ל, אם הכל טוב- לקחת לבדיקה ולהתחדש.

פורסם
כשאתה כותב "ידועה כאחת הנפילות הגדולות בעולם הרכב" למה אתה מתכוון? על מה אתה מתבסס?.

בהודעה הקודמת צירפתי לך קישור על מדריך שהשקעתי עליו המון עבודה, מכיל המון עצות לרכישת רכב יד שנייה.

רכישה של רכב יפאני משנתון ישן לא תבטיח לה אמינות, רכב מתיישן זה כמו ילד- ככל שהוא מתבגר- ככה אתה מרים אותו יותר פעמים בשנה על הליפט.

בתקציב שלה היא צריכה לחפש רכב שמור עד כמה שניתן עם היסטוריית טיפולים מלאה, טסט ארוך ומצב מכאני טוב ולא רכב שטופל במוסכי מדרכה.

יותר מיזה: הגדלתי ראש, חיפשתי גטס עד 22 אלף ש"ח ובמילות חיפוש רשמתי את המילה "מורשה" ותראה מה מצאתי. בדיוק באזור שלך:

jnywjvwmiznz.png

לדעתי שווה לבדוק את הרכב הנ"ל, אם הכל טוב- לקחת לבדיקה ולהתחדש.

תכלס? אנשים קרובים (לא רק שמועות, שמועות יש על כל רכב) שהיה להם את האוטו הזה. והרוב התבאעסו. חלק אהבו אתה יודע תמיד יש ויש. כל מיני תגובות משותפות של "אוטו שתיין" "תקלות חשמל שחוזרות על עצמן" "לא יציב". צ'מע זה לא אחד ולא שניים. גם אם לא היו אומרים את זה אני אישית לא הייתי קונה אותו. לא יודע הוא לא מעניין כזה. לא סקסי. אין לו את זה. לא עבר את המבחן דרך העין.

לגבי הקישור שלך לא הספקתי להיכנס אני בעבודה מאמין שבבית יהיה לי יותר זמן. תודה אחי

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

כפי שכתבתי, התקציב שלה לא מאפשר רכישת רכב חדש יחסית, או מחברת ליסינג מוכרת וגדולה עם אחריות על רוב המכלולים. היא צריכה לרכוש את הרכב שטופל בצורה הטובה ביותר. גטס הייתה רק דוגמה.

בכל מקרה, ממליץ לך לקרוא את המדריך ולחפש רכב בטיחותי, שמור מטופל ושנתון חדש עד כמה שניתן.

• תוכן חדש...