Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול המועדון לספיר ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיול לספיר התחיל ביום שישי בשעה 13:00 בגלילות הגיעו כמאה וחמישים אופנועים לגלילות ...

מה אפשר לומר איזה יופי ומגוון של אופנועים שהיו שם ...

יצאנו בערך בשעה 14:00 כשישראל הוא המוביל וטוביה מאסף מאחור ...

חיכו לנו עוד כמה חברה (בסביבות ה 30 אופנוענים) בפז הסיירים ועוד בבית קמה משם עצרנו בדימונה ( מי שלא מכיר מקום לעצירת פיפי בנסיעה לאילת ) המון מהאוכלוסיה הדימונאית הגיעו לשם וכמובן הצטרכתי לתדלק וקיבלתי אוכל מהמשפחה שהם במקרה דימונאים ...

המשכנו לכיוון ירידות ים המלח עם הסיבובים שבהם ניתן להשכיב את האופנוע כמו שצריך ...

אבל לקחנו בחשבון שיש אפר על הכביש עקב השיטפונות ובכל זאת המשכנו ....

והגענו עם רדת החשכה לספיר ששם קיבלנו אותנו נערים וכיוונו אותנו למקום מדהים ביופיו וכל הכבוד על הבחירה של המועדון תודות לישראל וטוביה ...

ישבנו אחרי שקשרנו את האופנוע היטב והעברנו ניגוב אתם יודעים ...

אחרי נסיעה ארוכה התיישבנו וכל אחד מנסה להרשים עם האופנוע של מי יותר גדול ... (אופנוענים...חח)

התחלתי לצלם את המקום האנשים האופנועים ונסענו לחצבה לצימרים מדהימים בשום מקום פשוט היה מעולה כמובן התקלחנו ושמענו חדשות על עראפת שמת ובלה ובלה ...

הגענו חזרה ואז הגיעה הלהקה שניסתה בצורה מפחידה כמה שיותר אבל כמה שיותר להרדים אותנו

אני לא מאמין אבל כן כנראה הבעלים פחדו שנשתולל חחח ...

לאחר מכן רציתי לאכול אז הלכתי לקנות אוכל ושם נדהמתי לגלות שהיו בנות מדהימות ביופיין וכמובן שצילמתי גם אותן אבל צלחת של אוכל עולה 60 ש"ח שזה יקר מאוד ... אז נאלצתי להסתפק בנקניקה בלחמניה קטנה שעולה 20 ש"ח ושתיה שעולה 10 ש"ח ...

בשעות הקטנות של הלילה חזרנו לצימרים ישבנו שיחקנו קצת בשולחן טניס והלכנו לישון ...

קמנו בבוקר מוקדם לצלילי הילדים שצועקים וצוחקים ולא נתנו לנו לישון , שתינו קפה תורכי חם ישראל טוביה בייקר ומשפחתו ועוד...

לבשתי את החליפה מעור אוח הריח של העור הנעליים וכמובן האופנוע שעומד וממתין לי ...

הנעה ניגוב כללי ונשיקה על המיכל דלק ....

יצאנו אני וישראל הוא על cbr900 ואני cbr600 ישראל רוכב מיומן הרבה יותר ממני ...

והרבצנו נסיעה הוא מרים גלגל במהירות של 130 המנוע שואג שאגה ואיזה יופי ...

כל כך נהניתי שפיספנו את הכניסה והמשכנו ...

ולפתע שוטר ....

האוצ ... שוטר שבדר"כ לא מפריעים לנו אבל הוא לא היה מוכן לוותר ונסע אחרינו ..

נכנסנו לשביל עפר ובסופו של דבר וויתר כך חשבתי לעצמי עצרנו בכדי שיעבור בשביל ולא ידעתי שהוא מעונין לעצור אותנו .. ונעצרתי ... שלילה לחודש והזמנה לבית משפט

מאז הטיול התחרבן לי ...באסה .

היום אני עם שלילה , ורוכב על אופנעים כוח סוס אחד שזה אני ...

חברה מסקנה לא עוצרים לשוטר גם אם חושבים שהוא מכיר אותך ולא יעשה לך כלום

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

פורסם

לא הבנתי לא לא עצרת מההתחלה, הייתה לו סיבה כלשהיא לעצור אותך חוץ מאי ציות לשוטר?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
לא הבנתי לא לא עצרת מההתחלה, הייתה לו סיבה כלשהיא לעצור אותך חוץ מאי ציות לשוטר?

הוא עצר אותי על מהירות 160 אבל זה שיקרי והעיניין בטיפול אצל עו"ד ... אתה יודע חיפש אותי

פורסם
הוא עצר אותי על מהירות 160 אבל זה שיקרי והעיניין בטיפול אצל עו"ד ... אתה יודע חיפש אותי

עכשיו הסיפור נשמע קצת אחרת, עם מה הוא מדד אותך אם אפשר לשאול?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
עכשיו הסיפור נשמע קצת אחרת, עם מה הוא מדד אותך אם אפשר לשאול?
תקשיב הוא היה עם רובה לייזר מזל"ט נראה לי , והוא נתן לי מהירות שהיא לא שלי והכחשתי בכל תוקף והוא כנראה הבין שאני רציני והוא נפגע האגו שלו והתחיל לעשות טלפונים וסגר את החלון ולא התייחס אליי

בסוף הוא עשה את מה שעשה אבל לא נורא אני מקווה שזה יעלה לו בתרופות כל העיניין הזה וביררתי עליו הוא נקניק לא קטן כל השוטרים לא אוהבים אותו ...

על כל מקרה אני הולך להוציא 1000 דולר על העסק הזה ..

ושלילה לחודש ...

אני לא אתן לו לנצח אותי אני מרגיש טוב ושלם עם עצמי ואני יודע שאני צודק והוא יקבל תלונה ממני במשטרה זה לא יעבור לו בשתיקה ...

אט אט אחי היקר ...

פורסם

הנה תמונות מצורפות אבל הבעיה שאני לא מצליח להעלות אותן מישהו יודע למה אולי צריך להקטין אני לא מצליח האמת כל היום אני מנסה ...

אני אלמד ואני הוסיף עוד היום אני מקווה ..

פורסם
תקשיב הוא היה עם רובה לייזר מזל"ט נראה לי , והוא נתן לי מהירות שהיא לא שלי והכחשתי בכל תוקף והוא כנראה הבין שאני רציני והוא נפגע האגו שלו והתחיל לעשות טלפונים וסגר את החלון ולא התייחס אליי

בסוף הוא עשה את מה שעשה אבל לא נורא אני מקווה שזה יעלה לו בתרופות כל העיניין הזה וביררתי עליו הוא נקניק לא קטן כל השוטרים לא אוהבים אותו ...

על כל מקרה אני הולך להוציא 1000 דולר על העסק הזה ..

ושלילה לחודש ...

אני לא אתן לו לנצח אותי אני מרגיש טוב ושלם עם עצמי ואני יודע שאני צודק והוא יקבל תלונה ממני במשטרה זה לא יעבור לו בשתיקה ...

אט אט אחי היקר ...

ממל"ז*

(ועוד דבר ככה לידע כללי

מזל"ט - מטוס זעיר ללא טייס)

hope for the best, expect the worse.

פורסם
ממל"ז*

(ועוד דבר ככה לידע כללי

מזל"ט - מטוס זעיר ללא טייס)

תודה אופנוען יקר עכשיו נפל לי האסימון .... די מגוחך מבחינתי אבל קורה :-P

פורסם

הנה כמה תמונות שהצלחתי להעלות ...

*ישראל וטוביה

*בנות היפיפיות ..

*אופנוע גאווה שלי cbr 600

*אופנוע של ישראל נינגה 12 מפלצתי ..

*תמונות מהצימר ששהינו שם ...

zimer.jpg

MOTO.jpg

MOTO2.jpg

IsraelTovia.jpg

girls.jpg

IsraelMoto.jpg

פורסם

*ישראל וטוביה

*בנות היפיפיות ..

יפה לך, ככה כלאחר יד , להעלות תמונה של קרנף :wink:

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

כן. היה כיף.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
יפה לך, ככה כלאחר יד , להעלות תמונה של קרנף :wink:
חחחח יש עלייך ידיד יקר :-):-P:twisted::-):-P:twisted::-):-P:twisted::-):-P:twisted:

פורסם

*ישראל וטוביה

*בנות היפיפיות ..

אבל איפה הבנות היפייפיות?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...