Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, ערב טוב ושבוע טוב.

לאור ריבוי עבודות בזמן האחרון, אני עומד לפני רכישה של כמה גלונים. מבקש את חוות דעתכם, ממי שיודע באמת אבל אם אפשר, כלומר כל חוות דעת מתקבלת בברכה, באמת. אבל באמת הייתי מעדיף לקבל חוות דעת ממישהו בעל ניסיון עם החומרים.

אז ככה:

1. אוטם צבע - http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-Meguiar-s-Synthetic-Sealant-2-0.html

מה דעתכם עליו? נותן אפקט טוב? מה העמידות שלו?

2. QD - http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%99-Meguiars-Last-Touch-378L.html

מישהו השתמש בעבר?

3. ONR - http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%A8-OPT-NO-RINSE-Wax-128oz.html

לקחת את זה או את הרגיל הכחול? ההבדל בין המוצרים לא קריטי מבחינת המחיר, השאלה אם כדאי את הרגיל או שהירוק שווה את התוספת.

פורסם

האוטם נחשב טוב, גם הQD.

אני מעדיף את ההכחול, אני מרגיש איתו הרבה ביותר בנוח לעשות פלסטלינה למשל למרות שלפי היצרן אין בעיה לעשות פלסטלינה עם הירוק. התנסת בירוק ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תודה על תגובתך.

לגבי האוטם - יש לך מידע אמיתי ב"חיים האמיתיים" לעמידות שלו?

לגבי הqd מצאתי קצת מידע והתגובות אוהדות.

לגבי הonr - לא התנסתי עם הירוק. רק עם הכחול.

פורסם

QD מצוין לניקוי והברקה סופית.

לא ממליץ לסיכוך עם פלסטלינה.

האוטם די נדיר בארץ, לא מבחינת השגה , אלא מבחינת שימוש(גם מבחינת פרסום).

הכמויות הקטנות יקרות ואת הגלונים נדיר שמישהו בכלל קונה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אוקי, הבנתי, לגבי הqd הוחלט.

לגבי הonr, אני חושב שאקנה את הירוק, למיטב הבנתי הוא כמו הכחול רק עם "ערך מוסף" מסויים. אלא אם כן יש למישהו מידע נוסף או הסבר.

לגבי האוטם - חשבתי לקנות ג'טסיל, כי האוטמים שיש לי כרגע מתחילים להיגמר. אבל אם אני מוסיף קצת כסף אני מקבל כמעט פי 4 חומר, וזה משמעותי כשעובדים על הרבה רכבים.

אנסה למצוא עליו עוד מידע מאתרים בחו"ל.

אם יש למישהו עוד מידע, כולשהו, אני אשמח

פורסם

מהניסיון שלי הערך המוסף של הירוק הוא ממשי וברור לעין, התוצאה מבריקה יותר בבירור, והרכב חלק יותר למגע באופן ברור ביחס לכחול. כמו כן אומרים שהייבוש מהיר יותר בגלל הקארנובה, יכול להיות, זה כבר ניואנסים קטנים מדיי לדעתי... בקשר לנוזל כסיכוך פלסטלינה ? לא יצא לי להשתמש בירוק כנוזל סיכוך לפלסטלינה ככה שאני לא יכול להגיב בנושא הזה, חלק אומרים שהוא פחות אידיאלי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

המגווירס last touch הוא לא qd.

גם מהשם שלו אפשר להבין שזה שלב אחרון בניקוי לברק קל וניקוי סופי.

ד"א התגובות עליו שהוא לא טוב, גם כשהדגימו לי אותו על הרכב הוא לא עשה עבודה טובה.

לשיקולך.

Onr כשמפו וכqd

פורסם

המחיר של האוטם ממש מצחיק זה המחיר של האוטם שלי רק ששלי 100 מ"ל ,אם זה לעבודה על רכבים מרובים ברור שזה חסכוני יותר אך הכל תלוי בעמידות והתוצאה ,וגם מה שהלקוח דורש בעבודה,לא כולם ירצו את הזול יותר.

שיפוצים..

פורסם (נערך)
D155

בעברית אם תרצה

ספר לנו עוד.

המשווק שלו בארץ נתן לי הדגמה מלאה עליו פנים מול פנים (גר בעיר שלי במקרה).

ביקשתם מניסיון קיבלתם בגלל שהוא זול זה לא אומר שהוא איכותי במה שהוא אמור עשות.

את ה onr אפשר להוסיף לדלי שטיפה,הרבה יותר מרוכז ושווה מבחינת כמות. את ה LT מדללים 1:1/1:2. ככה שבוודאות אני יכול לומר שהמוצר הזה גם מווצר וגם נחות ליד onr שפות"ש קונה ככה או ככה.

עריכה אחרונה על ידי Athos
פורסם

אני משתמש גם בירוק וגם בכחול.

אין ספק שכ QD הירוק משאיר ברק מוחשי יותר. אבל לא יותר חלק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אז ככה:

1. אוטם צבע - http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-Meguiar-s-Synthetic-Sealant-2-0.html

מה דעתכם עליו? נותן אפקט טוב? מה העמידות שלו?

לא מכיר את החומר, אבל יש לי ניסיון רע עם חומרים אחרים של היצרן הזה ואינני מחזיק ממנו כלל וכלל.

התייחסות כלכלית אוכל לתת:

החומר עולה 300 ש"ח לכמות של 1.89 ליטר ומכאן שבשקל אחד אנחנו קונים כ- 6CC מהחומר.

מאחר ולניסיוני לכיסוי רכב בגודל סביר נדרש ל- 30-40CC חומר למריחה, אז שכבת חומר כזה תעלה לך 5-7 שקלים לכל היותר.

האוטם מהווה את השכבה המסיימת של העבודה שעשית, אוטם גרוע בעל עמידות נמוכה ישאיר ללקוח טעם רע בפה.

כמה תעלה לך מריחת אוטם מוכח בעל עמידות גבוהה? כפול? פי שלוש? עדיין מדובר בתוספת של עד 10 שקלים לרכב, לדעתי זה לא המקום לנסות ולחסוך בו.

פורסם

בווקסים של היצרן גם אני התנסתי והתאכזבתי מאוד.

לא חיפשתי לחסוך בטירוף, פשוט אריזה גדולה, והוא הגיע באריזה גדולה ומחיר טוב יחסית.

יש הצעה לגלון אחר?

פורסם
המגווירס last touch הוא לא qd.

גם מהשם שלו אפשר להבין שזה שלב אחרון בניקוי לברק קל וניקוי סופי.

ד"א התגובות עליו שהוא לא טוב, גם כשהדגימו לי אותו על הרכב הוא לא עשה עבודה טובה.

לשיקולך.

Onr כשמפו וכqd

דוקא באמאזון באוטוגיק ובכל פורום ואתר אפשרי הD155 הוא המוצר המועדף מבחינת QD ו DRYING AID.

גם מבחינת המראה שהוא משאיר על הרכב ביחס לUQD.

כמו כן חוות דעת מצוינות על השימוש שלו כמסכך לפלסטלינה בדילול 1:1.

אני עדיין שוקל לרכוש אותו בעיקר לצורך השימושים שכתבתי בשורה הראשונה.

• תוכן חדש...