Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהסיבה שהבנתי שהבעלים הקודמים של הרכב לא כל כך טיפל ודאג לצרכים של הרכב אני כל פעם עושה יישור קו בנושאים אחרים ברכב,זה החל במכלולים מכניים והמשיך לשמנים ונוזלים,נכון לעכשיו אני מנסה להבין איך אני מבצע ניקוי וflashing לצנרת ולכל מערכת המתזים,אני כרגע משתמש במים של המזגן ללא תוספת ואין לי רצון להוסיף למים האלה שום חומר אלא לעבוד עם מים מזוקקים בלבד,העניין הוא שאני רוצה לדעת שביצעתי לכל הצנרת והמערכת הזאת ניקוי יסודי,איך עושים זאת?

 

(חיפשתי תחת המילים ניקוי מתזים ולא מצאתי מידע מספק)

m7kj.jpg
פורסם

ישנם הרבה אפשרויות לניקוי צנרת המתזים ואתה יכול לבחור לך את הדרך הקלה ביותר או הקשה והמקצועית יותר.

 

1. פרק את כול הצנרת החל ממשאבת המים וגם המתזים וטבול אותם בחומץ למשך מספר שעות וגם תעביר חוטר בעזרת כבל חשמל (בזהירות) בכדי לא לפצוע את הצנרת.

2. קנה כמה מטרים של צנרת והחלף את כול הצנרת (עלות זניחה).

3. פרק את חיבור הצינור למשאבה וגם מצד המתזים והזרם לחץ אוויר לתוך הצנרת.

4. את מיכל המים תפרק ונקה אותו בעזרת חומץ ומים זורמים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא צריך להגזים,זה לא כור גרעיני שצריך מים מזוקקים,תקנה את המיכל 4 ליטר 20 שקל שמגיע כבר עם סבון וזהו,3 שנים ו 0 סתימות,וגם אם כן,דקה אחת עם מחט ונפתרה בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא הסבון בריכוז גבוהה סותם את הצנרת.

אני תמיד ממליץ למי שאוהב סבון לא יותר מ10% כל השאר מים רגילים...

פורסם
לא צריך להגזים,זה לא כור גרעיני שצריך מים מזוקקים,תקנה את המיכל 4 ליטר 20 שקל שמגיע כבר עם סבון וזהו,3 שנים ו 0 סתימות,וגם אם כן,דקה אחת עם מחט ונפתרה בעיה.

ישנם מתזים שהכנסת מחט לא פותרת את הבעיה בגלל שבתוך המתז קיימת רשתית עם הרבה חורים והכנסת מחט פשוט תהרוס את הרשתית.

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...