Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הרכב שלי בן 2.5 ועבר כבר 36 א' ק"מ. הצמיגים הירוקים והקשיחים נעשו עוד יותר קשיחים, התחילו להרעיש, ופוגמים בנוחות הנסיעה.

אלו שני תחומים שהריו לא מצטיינת בהם (שקט ונוחות) לכן אני מבקש המלצה לצמיגים שיהיו כמה שיותר שקטים ונוחים - אבל לא על חשבון האחיזה.

נסיתי לחפש באתרי הצמיגים (טייר קלאב וכו') אך לא הגעתי למסקנה כלשהי..

אשמח להמלצות מהשטח :-D

תודה!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

בוקר טוב,

כשאתה משווה דגמי צמיגים באתר טייר קלאב, אתה יכול לסמן שלוש תכונות שחשובות לך בסרגל הניווט בצד ימין למטה מתוך שבע התכונות שמופיעות שם (אורך חיי צמיג, רעש נסיעה, חסכון בדלק וכו'), והמערכת תדרג לך אוטומטית את הצמיגים לפי ההעדפות שלך. במידה ואתה זקוק לעזרה, נשמח לסייע לך בטלפון 03-9005831.

פורסם

מידת הצמיג 185/65R15.

התקציב : עד 400 לצמיג, אבל כמה שפחות :twisted:

עכשיו השאלות:

1- רמת הרעש : ראיתי שני צמיגים עם רמת רעש 69 ו 71. האם זה נתון טוב?

2- רמת האחזיה : דירוג Cו D נחשב טוב?

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מה הכוונה שלך ל A?

אצלי מותקנים צמיגי הנקוק ירוקים. אני לא חושב שהדרוג שלהם A!!

הם קשים מאוד ובעלי חיכוך נמוך ע"מ להשיג צריכת דלק נמוכה ואורך חיים ארוך.

כרגע אני בכיוון הפרילי P1 שקיבלו מחמאות באתרים בחו"ל. דירוג האחיזה ברטוב B, וצריכת הדלק C. לגבי הרעש 69 DB.

* היום הייתי בפנצ'ריה הקבועה שלי, בדק את הצמיגים ואמר שהגובה של החריצים לא אחיד - מה שיוצר מין שיניים במעבר על פני הסוליה.

אני מתלבט אם להחליף כרגע או לחכות לסוף הקיץ..

אשמח לעוד עוזרים..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

שלום,

לדעתי אתה עסוק מדי באותיות ומספרים.

יש מבחר צמיגים מחברות טובות. אני לא יודע, אולי אתה מצפה שהצמיגים יפצו על החסרונות של הרכב - זה לא יקרה.

KLEBER dynaxer

Toyo proxes

Goodyear excellence /efficient grip

Continental conti premium contact

Pirelli p1

כל אחד מהצמיגים יעשה את העבודה.

אם הצמיגים הנוכחים שלך לא שחוקים ולא סדוקים, במקומך הייתי מחכה לסוף קיץ ומחליף לפני הגשמים.

אגב שחיקה לא אחידה מקדימה מצביעה על כיוון פרונט לקוי. שחיקה לא אחידה מאחור שיוצרת מין "שיניים" עלולה להיווצר בגלל בעית בולם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה הכוונה שלך ל A?

אצלי מותקנים צמיגי הנקוק ירוקים. אני לא חושב שהדרוג שלהם A!!

הם קשים מאוד ובעלי חיכוך נמוך ע"מ להשיג צריכת דלק נמוכה ואורך חיים ארוך.

כרגע אני בכיוון הפרילי P1 שקיבלו מחמאות באתרים בחו"ל. דירוג האחיזה ברטוב B, וצריכת הדלק C. לגבי הרעש 69 DB.

* היום הייתי בפנצ'ריה הקבועה שלי, בדק את הצמיגים ואמר שהגובה של החריצים לא אחיד - מה שיוצר מין שיניים במעבר על פני הסוליה.

אני מתלבט אם להחליף כרגע או לחכות לסוף הקיץ..

אשמח לעוד עוזרים..

גם על שלי. וכתוב עליהם A.

פורסם (נערך)
גם על שלי. וכתוב עליהם A.

הכיתוב שמופיע על הצמיג עצמו הינו על סמך סטנדרט UTQG (מבוססי DOT).

הדירוגים הקיימים (מהנמוך לגבוה - שמאל לימין) הם: C, B, A, AA.

לקריאה נוספת על דירוג UTQG כאן: http://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=48

הדירוגים שפותה"ש מתייחס אליהם הינם ע"פ EU Label החדש (וכתובים ע"ג מדבקה על הצמיג),

ומחולקים לסעיפי אחיזה ברטוב (A-G), צריכת דלק (A-G), ורעש חיצוני (Db).

לקריאה נוספת על ה- EU Label כאן: http://www.goodyear.eu/home_en/goodyear-quality/eu-tire-label/index.jsp

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...