Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים ותודה מראש לעוזרים, אז ככה: הייתי בבדיקה בדינמומטר עם רכב המיועד לרכישה, מיד משם נסעתי למוסך אמ הדרך כמומלץ ע"י חברי הפורום (שמסתבר שלוקחים 350 ש"ח על הבדיקה!). הרכב הינו סיטרואן C4 שנת 06 מנוע 2000 עם 105 אלף ק"מ.

בבדיקה רשמו כל מיני דברים אשר אמרו לי שמופיעים בכל טופס ( צרפתי את הטופס) ובמוסך אמרו שיש טיפולים נוספים בכ- 4500 ש"ח (?! :shock:) (צרפתי את הצעת המחיר). השאלה היא ב- 2 הטפסים, למה לשים לב מבחינה מכאנית? (מה דרוש תיקון דחוף), בנוסף רשום בבדיקה שהצמיגים תקינים אבל במוסך אמרו להחליף 2 אחוריים (שהם אמורים להיות די חדשים). הבעלים טיפל במוסך גבע (שהומלץ מאוד בפורום וגם רציתי לקחת לשם לבדיקה אבל בגלל ששם הוא מטפל העדפתי מוסך שלא קשור) ואין לו היסטוריה מסודרת.. הוא גם לא זוכר אם החליפו לו טיימינג ואת זה יבדוק לי ביום ראשון. ועוד משהו קטן- האם אלו באמת המחירים? אני מעביר בעלות ביום שני בבוקר.

תודה לעונים!!

20140613_123945.jpg

20140613_123842.jpg

עריכה אחרונה על ידי omer69111
פורסם

שכחתי לציין שה- 1000 שקל שמן זה לא עלות השמן אלא עלות מינימאלית לתיקון מה שכנראה גורם למנוע לשרוף שמן (כי אין נזילות), לא זוכר איזה תיקון זה. הוא אמר שזה יכול להסתיים ברינגים בעלות של 4,000..

פורסם (נערך)

חבל שלא ניגשת לאורן שירותי רכב בחולון הבדיקה שם היא בחינם.. ואני בטוח שהייתה מקבל הצעה לתיקון הרבה יותר זולה..

עריכה 550 שקל לביצוע פלאשינג מחיר הזוי החלפת שמן ותוסף

עריכה אחרונה על ידי gili007

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

גם אצל גבע הבדיקה היא חינם.. בכל מקרה חיפשתי מוסך קרוב לדינמומטר ופה בפורום המליצו, בין היתר, גם על אמ הדרך.. את סכום הבדיקה ינכו לי מסכום הטיפול. פלאשיג זה רק שמן ותוסף? הוא אמר שישפכו שם חומר שינקה הכל ואח"כ ימלאו שמן. מה לגבי שאר הדברים?

פורסם

חבר לפי הבדיקה הייתי ממליץ לך להתקדם לרכב אחר , במיוחד שלא חסר רכבים למכירה מהדגם הנ"ל , הרכב שורף שמן - לא מדליק לך נורה אדומה . החלפתי המספר רכבים בחיי דיהטסו שרייד 93 , ניסאן אלמרה 99 , טויוטה קורולה 99 , סובארו אימפרזה 2002 , מזדה 6 2007 , סובארו B4 2006 אף אחד מהרכבים לא שרף שמן . אני ממליץ לך לא להתקרב לרכב הזה

פורסם

ג אני הייתי מחפש רכב אחרץ הרכב הנ"ל לא נראה שמור במיוחד, ועבר כמה תאונות כנראה, כולל תיקונים בגג, שמופיעים בטופס תחת "ליקויים בעלי משמעות גבוהה - שלדה". למה אתה נעול דווקא על האקזמפלר הנוכחי?

פורסם

אכן , הייתי מציע לך לעבור לרכב אחר , רכב ששורף שמן או לחילופין מגיע לבדיקה "בלי שמן במדיד" מעיד על הזנחה של הבעלים או כשל טכני כלשהו.

פעם הבאה עדיף להגיע ישר לאורן או לגבע לשם בדיקה מקיפה על הרכב וקבלת חוות דעת טובה יותר.

פורסם
חבר לפי הבדיקה הייתי ממליץ לך להתקדם לרכב אחר , במיוחד שלא חסר רכבים למכירה מהדגם הנ"ל , הרכב שורף שמן - לא מדליק לך נורה אדומה . החלפתי המספר רכבים בחיי דיהטסו שרייד 93 , ניסאן אלמרה 99 , טויוטה קורולה 99 , סובארו אימפרזה 2002 , מזדה 6 2007 , סובארו B4 2006 אף אחד מהרכבים לא שרף שמן . אני ממליץ לך לא להתקרב לרכב הזה

מחזק. לא מציאה.

יש לך אפשרות להתחרט ?

(נ.ב - צמיגים לא מחליפים במוסך. ומה זה תומך שמשה קדמית ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

המוסך פרס בפניך את העלויות הגבוהות ביותר על פי הממצאים,וכך

יש לעשות לפני קניית רכב ,חבל שהמציאות תטפח על פניך ותצרוכת השמן תשאר ללא שינוי לאחר הפלש

כי הנזק לא הוערך כראוי.שאל את המוסך לסדרי העדיפות והדחיפות והאם ניתן לדחות מספר תיקונים.

אם המוכר מוכן להוריד את העלות המשוערת ולך יש זמן לבלות במוסך,אני לא רואה סיבה לא לקנות את הרכב.

פורסם (נערך)

ראשית וקודם כל, ממש תודה לעונים! תשובותי: א', כשם שציינתי, הרכב מטופל כדרך קבע אצל מוסך גבע, ב'- גם המוסך (אמ הדרך) עצמו אמר שהרכב סך הכל שמור, ג' הגג- הוא אמר לי עוד לפני שהוא צבע את הגג בקצה בגלל חרא של עטלפים שאכל את הצבע, שאלתי את הבודק לגבי הגג, אמרתי לו מה נראה לך? שהרכב התהפך או שגם תיקון צבע בגג הופך את זה ל- "גג" הבוחן אמר שהוא לא יכול לדעת אבל שגם צבע בגג זה בבחינת "תיקון" (נראה לי שרכב שמתהפך הופך יש לטוטאל-לוסט). לגבי השמן- אין נזילות וזה הדבר היחיד שמדאיג אותי, אני לא חושב שהמנוע בדרך למטה הוא סך הכל ממש לא נסע הרבה, הכל שאלה של כמה יעלה לי לתקן.. אגב כך, האם לא הגיוני שמנוע ישרוף 2 ליטר שמן ב- 12.5 אלף ק"מ? (הטיפול האחרון), כאן גם אומר כי המוסך אמר שאין ממש "שריפת שמן" כי לא יוצא עשן או משהו.. מדוע דווקא את האסמפלר הזה? האמת, שהק"מ מאוד נמוך, לא גיליתי שום דבר שבעל הרכב לא אמר לי (נכנסה בו מישהי בחנייה והוחלף פגוש קידמי וגם הצבע של הגג), הוא מנוע 2000 ואחרי מו"מ בגלל התיקונים הוא יימכר לי ב- 24,000 ש"ח (לא ראיתי זול יותר או עם ק"מ דומה). פשוט נראה שהבדיקה אומרת משהו אחד והמוסך משהו אחר ואז פתאום זורקים עליי 4,500 ש"ח שלא ברור לי מה עולה כ"כ הרבה.. אגב יכול להיות שבעיית השמן ה"נעלם" תעלם עם החלפת רצועת התזמון?

עריכה אחרונה על ידי omer69111
פורסם

תומך שמשה זה פלסטיק שחור כזה בקצה למטה של השמשה הקידמית- החיצוני איפה שהמכסה מנוע :) אלף שקל.. ראיתי אחד מפירוק ב 430 ש"ח באינטרנט

מחזק. לא מציאה.

יש לך אפשרות להתחרט ?

(נ.ב - צמיגים לא מחליפים במוסך. ומה זה תומך שמשה קדמית ?)

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי שמן מנוע, מנוע 2000 זה מנוע שצורך שמן, לא נדיר לראות רכבים כאלו מגיעים עם חוסר שמן גדול למוסך.

מדוע יש תיקונים בגג?

מניסיוני, אם יש כמויות בוצע גדולות, אין מנוס מפירוק קרטר ומכסה שסתומים לצורך ניקוי יסודי.

אורן

• תוכן חדש...