Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי נתחיל ככה , אני בארהב ואמא שלי צריכה לשלוח לי מעטפה מישראל לכאן. הבעיה היא עם דואר USPS לתיירים פה.

כבר קניתי דרך האתר של סטימצקי ספר ושלחתי לכתובת שאני נמצא בה את החבילה הבעיה עם USPS שהם לא משחררים לי את החבילה עד שאני לא מוכיח להם שאני גר פה , הוכחה בדמות חשבון גז או חשמל עם הכתובת שעל החבילה יחד עם השם שלי.

הסברתי להם שאני רק תייר פה ואין לי לא חשבון גז ולא חשמל.

אבל אמריקאים פשוט מרובעים.

האופציה היחידה שנותרה לי היא שילוח דרך חברות בין לאומיות DHL FEDEX UPS. הבעיה היא בסניפים.

יש להם סניפים בכל מיני חורים. אמא שלי גרה בראשון לציון והסניף הכי קרוב זה נתב"ג.

האם יש דרך אחרת לשלוח חבילה דרכם מבלי להגיע לסניף נתב"ג ?

תודה.

פורסם

מעטפת מסמכים באיסוף מבית אימך והעברתו עד לכתובת בה אתה נמצא אמורה לעלות בין 120 ל 200 ש"ח עבור משלוח רגיל (תקבל זאת תוך יום-יומיים לדעתי),

תנסה לעשות סקר מחירים עם חברות השילוח.

כל אחת משלושת החברות שכתבת תשלח שליח שיאסוף את המעטפה ויעזור במילוי הטפסים הנחוצים כך שבעיית הסניפים אמורה להיפתר :-) .

פורסם

כל החברות יאספו את המעטפה מבית אמך ללא עלות נוספת.

רק חשוב להדגיש שהבלדר צריך להביא לך שט"מ.

בהצלחה.

פורסם

בזמנו כשעבדתי בפדקס הנציגים היו יכולים לתת עד 20% הנחה על המשלוח, מעטפת מסמכים עלתה 140ש"ח לערך.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אני יודע שאמרת בלי רשות הדואר אבל כדאי שתשקול. דואר אקספרס של רשות הדואר (EMS), אם אינני טועה העלות היא 80 שקלים למשלוח של מסמכים, אתה מקבל מספר מעקב והמשלוח הוא עד 3-4 ימי עסקים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אהלן

כמו שציינו לפני אפשר לבצע איסוף מכל חלקי הארץ.

אני עובד ב DHL.

אם אני יכול לעזור לך בכל צורה שהיא אתה מוזמן לפנות אליי.

אולי אפילו אצליח להשיג הנחה קטנטונת שתעזור לך.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...