Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום!

יש ברשותי קורולה 2010 נהנתי איתה מאוד

ואני רוצה להתקדם ל2012 עם נתונים דומים עד 90,000ש'ח

בדגש גם על:

השוק של הרכב

וצריכת דלק.

בתודה רבה מראש!

עריכה אחרונה על ידי eliko988
פורסם

האם הצרכים שלך השתנו ולכן אתה מעוניין בהחלפת הרכב?

"השוק של הרכב" פועל פעמיים - פעם אחת בקנייה ופעם שנייה במכירה. אם תבין ששוק חלש משחק לטובתך כעת ולא תשכח זאת במכירה, אני לא רואה איפה תפסיד...

גילוי נאות - אני נוהג על 407 ויותר עניין אותי נוחות מאשר שוק...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

אחותי החליפה קורולה כמו שלך ב 2012 I30.

ההבדל בין שתי המכוניות פשוט תהומי, היונדאי עדיפה על הטויוטה בכל אספקט אפשרי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני מסכים עם אינפיניטי, למרות שיש לא מעט מורעלי טויוטה שיגידו לך שקוריאניות זה זבל, שזה חיקוי של היפניות, שזו לא אותה רמה, מניסיון עם קורולה וI30CW של ההורים הוא צודק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מניסיון עם יונדאי i35, suprimeממליץ בחום על הרכב. נוח, מרווח, חסכוני, מאובזר מאוד, מנוע חזק יחסית ובעל ביקוש גבוה כמשומש.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הצרכים שלי לא השתנו, פשוט אני רוצה להתרענן

לגבי היונדאי הI30 נזרק פה שתי שמות גם הסטיישן וגם הרגילה

ולגבי צריכת הדלק אני חושב ששניהם פחות טובות מהקורולה תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

מהרובוטית היא פחות טובה, אבל היא צורכת דלק בערך כמו הקורולה האוטומטית.

אם אתה מחפש שינוי מהותי בצריכת הדלק כדאי שתחפש רכב דיזל או היברידי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אצלי המחשב מראה 7.9 ליטרים ל100 ק״מ שמבחינתי זה נתון מספק. בפורד פוקוס מדדתי 1/10.2 באותם תנאים.

שים לב שאני מדבר על i35 לא i30, האחרונה עברה עדכון ב2013. בדגמים של 12 ומטה אין מה להשוות ה35 הרבה יותר מודרנית. גם תיבת ההילוכים גם במנוע וגם באיבזור.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...