Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר מכרתי רכב לסוחר רכב. לצערי עשיתי טעות ולא התעקשתי על העברת בעלות. חתמתי על ייפוי כח וקיבלתי חוזה שמאשר את המכירה. מדובר על רכב ישן עם מנוע גמור שנמכר ב3000 ש"ח.

לאחר מכן דיברתי בטלפון עם הקונה שהבטיח לי שהרכב לא יזוז והוא יעשה העברה תוך כמה ימים. עד היום זה לא קרה והוא כמובן ממשיך להבטיח לי הבטחות חסרות כיסוי. אמרתי לו שאם הוא לא מעביר בעלות אני מבטל את הרשיון רכב, אבל אני מבין שזה בעייתי מכיוון שזהו צעד בלתי הפיך.

מה ניתן לעשות במקרה כזה חוץ מביטול רשיון?

תודה

פורסם

וכשמחר הוא ידרוס ילד או יעבור באדום ויצולם או גאטסו?

כמה חסר אחריות אפשר להיות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה לא בעליו של הרכב מרגע המכירה.

יש הסכם שאומר כך

האם כתוב בו משהו מתי יש לבצע העברת בעלות?

מה אתה מודאג?

רק טרדות יכולות להיות לך כמו שכתבו לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יכול להיות שהמאכר מושך אותך הרבה זמן כי הוא רוצה לדלג על יד ולהעביר בעלות ממך ישירות לקונה במידה והוא לא סוחר מורשה.

נכנסת למצב שיכול להזיק לך מבחינות שכבר נדונו למעלה, דרוש ממנו העברת בעלות מסודרת והצב אולטימטום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

את העברת הבעלות צריכים לבצע הקונה והמוכר, כשהם מזדהים בפני פקיד הדואר עם תעודות זהות של הצדדים (אפשר גם לשלוח מיופה כח).

איך הקונה אמור לבצע את העברת הבעלות? האם השארת לו את תעודת הזהות שלך?

ברור שלקונה במקרה זה, שאינו סוחר רשום, אין כל אינטרס לבצע העבר בעלות כי הוא רוצה למכור את הרכב מבלי להוסיף עוד יד לבעלות.

קח אותו ביד לסניף הדואר הקרוב ובצע העברת בעלות.

מבחינה משפטית, חתמת על חוזה וקיבלת את תמורת הרכב, לפיכך הרכב כבר לא בבעלותך ולכן אינך רשאי להפקיד את הרשיון.

הפקדת רשיון היא הליך זמני והפיך, לעומת זאת השבתת רכב ("הורדה מהכביש") היא בלתי הפיכה.

פורסם

הי

אם חתמת איתו על חוזה להעברת בעלות ומן הסתם גם הבאת לו צילום ת.ז עם ייפוי כח, אז אני מקווה שלפחות הוא גם נתן לך צילום ת.ז שלו ביחד עם החוזה.

אם אכן זה המצב הדבר היחיד שצריך להדאיג אותך הוא אם הטסט קרוב כי הוא הרי יישלח אליך..

בינינו, אין לסוחר אינטרס לטייל עם הרכב ברחבי הארץ, סביר להניח שהוא שם אותו במגרש כלשהוא או על איזה רחוב ראשי.

והוא כמובן לא ייעשה העברה על שמו.. הוא יגיד לקונה שאתה האחייו/חתן שלו שירד מהארץ והשאיר לו למכור את הרכב.. בקיצור, הוא פשוט מחכה לקונה.

אגב, גם אם הוא אומר לך שהוא מכר אותו, מציע לך להתקשר למשרד התחבורה ולוודא שאכן כך הדבר.

פורסם
בשבוע שעבר מכרתי רכב לסוחר רכב. לצערי עשיתי טעות ולא התעקשתי על העברת בעלות. חתמתי על ייפוי כח וקיבלתי חוזה שמאשר את המכירה. מדובר על רכב ישן עם מנוע גמור שנמכר ב3000 ש"ח.

לאחר מכן דיברתי בטלפון עם הקונה שהבטיח לי שהרכב לא יזוז והוא יעשה העברה תוך כמה ימים. עד היום זה לא קרה והוא כמובן ממשיך להבטיח לי הבטחות חסרות כיסוי. אמרתי לו שאם הוא לא מעביר בעלות אני מבטל את הרשיון רכב, אבל אני מבין שזה בעייתי מכיוון שזהו צעד בלתי הפיך.

מה ניתן לעשות במקרה כזה חוץ מביטול רשיון?

תודה

גש למשרד הרישוי ותוציא כפל רישיון ואז תעשה הקפאה של הרישיון רכב, ותן לסוחר רכב לרוץ אחריך בשביל לבטל את זה

• תוכן חדש...