Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמר לי השמי בפולו gti 2012 יום שישי איפה אני יכול לקנות שמן?מפחד ליסוע ככה אשמח לתשובה , בתחנות דלק יש ?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

בעיה ידועה במנוע הנל(תכף יקפצו ויגידו שאני מקשקש)

בכל מקרה, איזה סוג שמן אתה צריך מבחינת צמיגות? חלק מהשמנים ניתן למצוא בתחנות דלק,אם לא תמתין למחר וקופץ לאזה״ת בחדרה למסיקה חלפים/אור חלפים ושם יש מבחר שמנים מיצרנים שונים.

בכל מקרה אל תניע את הרכב, חבל על המנוע.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
בעיה ידועה במנוע הנל(תכף יקפצו ויגידו שאני מקשקש)

בכל מקרה, איזה סוג שמן אתה צריך מבחינת צמיגות? חלק מהשמנים ניתן למצוא בתחנות דלק,אם לא תמתין למחר וקופץ לאזה״ת בחדרה למסיקה חלפים/אור חלפים ושם יש מבחר שמנים מיצרנים שונים.

בכל מקרה אל תניע את הרכב, חבל על המנוע.

איך אני בודק איזה צמיגות אני צריך?ופתוח עכשיו ?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
מנהל מוסך מורשה של ואג אמר לי 5W-40. אני מניח שבכל תחנת דלק יהיה כזה.

חשוב מאוד לשים לב שהשמן יהיה סינטטי מלא בלבד , לא פורמולה סינטטית ולא חצי סינטטי!!

מציע להשקיע כמה שקלים נוספים ולרכוש שמן איכותי מאחת החברות המוכרות ולא משהו לא ידוע ...כי לפולקסווגן שלך מגיע את הטוב ביותר:lol:

פורסם

ויותר חשוב לוודא שהשמן מתאים לתקן הנדרש לרכב. הצמיגות המומלצת והתקן אמורים להופיע בספר הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...