Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כהמשך לחיפושיי אחר המערכת לפיקנטו רציתי לשאול אתכם אם קיים סט קומפוננט 4 אינטש מומלץ, שניתן להשיג בארץ, מעבר למורל הייבריד?

כמו כן, הגיוני שחנויות מסוימות עדיין ימכרו את הדוטק (שלמיטב הבנתי אינו נמצא ביצור כרגע)?

לצורך התאמה, שאר הסט כרגע:

מגבר Kicker zx650.4

סאב JL microsub8w1

פורסם

מתחת למיטה שלי שוכבים 2 וופרים 4" של דוטק, הקרוס והטוויטר מורכבים באוטו אבל לא מחוברים. אם אתה מעונין שלח לי הודעה. (לא פירסמתי מודעת מכירה)

פורסם

אין שום דרך לעלות בגודל האלמנט? איפה מותקנים הרמקולים? בדש בורד או בדלת? לא ניראה לי שתקבל את האפקט שאתה מחפש מסט 4 אינצ' .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הרמקולים בדש בורד.

אין אפשרות לבניה מאחר וכל בניה שכזאת באה על חשבון שדה הראיה (אפילו אם מזערי אך מעדיף שדה ראיה כמה שיותר גדול).

מעבר לכך, מאמין שבשילוב של הסאב יחד עם הקומפוננט ברכב בגודל של קופסת גפרורים יתן מעל ומעבר לדרישות

פורסם

אין קשר לגודל הרכב, אלמנט 4 אינצ' יתקשה מאוד לתת תפוקה בתחום הנמוך, בעיקר כשהוא מותקן בדשבורד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

בקשר לגודל הרכב הכוונה היא שהסאב הרבה יותר מודגש ומכסה את התדרים הנמוכים.

מה גם שמאחר והרכב 5 דלתות תינתן תחושה של סאב בתוך הקבינה על אף שהוא בתא המטען (או לפחות זו הייתה התחושה שלי ברכבים בעלי 5 דלתות לעומת רכבי סאדן)

פורסם

זה שהוא מורגש יותר לא אומר שהוא מכסה את התדרים. עם אלמנטים בגודל 4 אינצ' בדשבורד אני מניח שתצליח לנגן בצורה נורמלית מאיזור ה200-250 הרץ, וגם זה בספק בגלל הנפח הלא מוגדר שיש בדשבורד. הסאב לא אמור לנגן עד 250 הרץ ומה שיתקבל לך הוא "בור תדרים" באיזור המידבאס. הגישה שלך שהקומפוננט לא צריך לנגן נמוכים בכלל לא נכונה.

פורסם

החשיבה היא לא שהקומפוננט לא צריך לנגן נמוכים בכלל.

מדוע שהקומפוננט יצליח לנגן רק החל מ200 הרץ?? שכן מוצהר (ואני יודע שזה תלוי בעוד משתנים) שהוא מתחיל מ50.

אשמח לשמוע אם אני טועה ותאירו את עיניי בנושא

פורסם

מה שכתוב זה טווח היענות זה לא אומר שהוא מנגן את התדריםנהאלו בצורה שמיעה /מוצלחת. בשביל להפיק באס מאלמנט צריך שילוב של שטח ממברנה ,מהלך (תנועה קדימה ואחורה) ונפח מתאים, אצלך אין אף אחד מהתנאים האלו. באופן כללי אלמנט קטן עולה גבוה יותר מאלמנט גדול ומתקשה יותר בנמוכים.

פורסם

עוד אופציה מעניינת שאתה יכול לבדוק היא הground zero, שמעתי סט שלהם בבמוו ואפשר לציין שהסט נשמע מצוין

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

• תוכן חדש...