Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאבא שלי יש פולקסווגן קראפטר 2006,ידנית,מנוע 2500 BJM.

עד לפני כמה חודשים היייתה לו צריכת דלק מוגזמת 500 ק"מ למיכל מלא.

המנוע הישן שלו כבר עשה בעיות והיה צורך את אותה צריכה מוגזמת,עקב בעיות אחרות במנוע

כגון:עשן לבן,טורבו בעייתי,אינג'קטורים תקולים,הוחלף המנוע למנוע כמעט חדש,מנוע שעבר 30,000 ק"מ.

אך עדיין צריכת הדלק לא השתנה במאומה.

כל מה שקשור למנוע והצנרת,כולל ממיר קטליטי וטורבו הוחלפו,מה עוד יכולה להיות הבעיה?

הרכב מטופל במוסך מורשה של פולקסווגן בצומת בילו,ושם הוחלף המנוע והכל,אך הם אינם יכולים לאתר את מקור הצריכה המוגזמת.

אודה לכם עם העזרה

פורסם

אין מצב שבמכונית מסחרית גדולה טנק דלק מכיל 50 ליטר. זה נפח טנק דלק במכוניות סופרמיני/משפחתיות.

במסחרית כזאת להערכתי אמור להיות באיזור 80 ליטר.

שנית מה אופי העבודה עם הרכב? הסעות בינעירוניות? משאית חלוקה? מונית שרות?

אני חושב שאם רוב העבודה בעיר צריכת דלק של 1 ל 10 נורמאלית לגמרי. אבל יש לך טעות בנפח מיכל הדלק.

תנסה לברר פרטים מדוייקים.

פורסם

סליחה טעות שלי המיכל הוא 70 ליטר,מתנצל.

אופי הנסיעה הוא של מונית שירות,חצי-חצי,עירוני ובין עירוני

פורסם

האם הרכב בעל מצערת אלקטרונית?

חבר סבל מבעיה דומה במרצדס ספרינטר, החלפת מצערת פתרה את הבעיה לחלוטין.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...