Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע מאוד לא סביר - בגלל עלויות ההתקנה וכן הצורך במתכות נדירות בכמות עצומה. קשה לי להאמין שיש התכנות כלכלית.

קראתי פעם על טכנולוגיה מעניינת אחרת - דומני שאפילו ישראלית - שנועדה לנצל את הרעידות שגורמים כלי רכב לכביש לייצור חשמל. מעין מחזור מסויים של אנרגיה האובדת בויברציות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צריך להציע את זה לשי אגסי. מה אתה אומר?

אתה מדבר על להציע לו את הפתרון הסולארי או הרעידות?

אם כך כמה כסף אתה מציע שידרוש אגסי על רעידה או על קרן שמש?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
קראתי פעם על טכנולוגיה מעניינת אחרת - דומני שאפילו ישראלית - שנועדה לנצל את הרעידות שגורמים כלי רכב לכביש לייצור חשמל. מעין מחזור מסויים של אנרגיה האובדת בויברציות.

אתה מתייחס לתכונות פיאזואלקטריות - http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.533001

פורסם

בדיוק.

נראה מתאים להפעלת גאטסו בכביש הערבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צריך להציע את זה לשי אגסי. מה אתה אומר?

בסוף נצטרך לשלם גם על אור שמפיק השמש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נשמע מאוד לא סביר - בגלל עלויות ההתקנה וכן הצורך במתכות נדירות בכמות עצומה. קשה לי להאמין שיש התכנות כלכלית.

זה היה פרוייקט של משרד התחבורה והטכניון (אאל"ט). לא יצא מזה כלום בגלל השחיקה הגבוהה של הצמיגים והעליה בצריכת הדלק בקטעים הללו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה היה פרוייקט של משרד התחבורה והטכניון (אאל"ט). לא יצא מזה כלום בגלל השחיקה הגבוהה של הצמיגים והעליה בצריכת הדלק בקטעים הללו.

Let me rephrase it , זה לא עבד כי אין ארוחות חינם :)

לגבי הטכנולוגיה הסולרית, אכן לא נשמע ישים, ראיתי כמה פרומואים שלא מדובר שם על העלות של המערכת, פאנלים סולאריים זה עסק יקר.

פורסם

אני סטודנט בטכניון והפרוייקט שלי עוסק בניצול רעידות של רכבים על הכביש - אולם לא ליצור חשמל אלא לדברים אחרים .

מהיכרות מעמיקה עם התחום , ניתן להפוך ויברציות לזרם חשמלי אולם אין לכך כדאיות כלכלית .

פורסם

תרמתי למימון פרוייקט Solar Roadways ואני מקווה שיצליח.

עלות היצור של פנלים סולריים יורד כל הזמן, בשנים האחרונות הוא ירד משמעותית.

אם פרוייקט שכזה יצליח עלות הציור של פנל סולארי יקטן בעשרות\מאות אחוזים והדבר יהיה מאוד כלכלי לכולנו ופחות למדינות\חברות המוכרות דלק מאובנים על סוגיו השונים.

המרוויח העיקרי יהיה האדם, מצד אחד חשמל זול וזמין בכל חור נידח ומצד שני חשמל זמין ולא מזהם באיזורים צפופי אוכלוסיה

בהצלחה למייזם

• תוכן חדש...