Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HYUNDAI GENESIS 3.8 /5.0 בארץ

asdf0x
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מול S קלאס יש להם את יונדאי אזארה.

תיקון קטן, מול S CLASS מתחרה היונדאי אקווס, היא הכי גדולה ויקרה.

יונדאי אזארה אפילו קטנה יותר מהג'נסיס... היא יותר לכיוון סונטה.

מעניין יהיה לראות ג'נסיס על הכביש ואיזה מחיר ידפקו לה בארץ,

רכב שמתחיל ב-130,000 ש"ח לפני מיקוח בארה"ב, בערך כמו I30 בישראל...:cry:

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי זה מה שיגרום להם להעביר תקינה גם לקופה. הלוואי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

שכני קיבל את הקופה 3.8 2013 לכמה ימים.

הרכב נראה מדהים עם חישוקי 19" וקיט בלמים של ברמבו (קליפר אדום כמובן).

הוא חשב על לרכוש את הרכב אך ויתר מכיוון שהוא "מפחיד", חזק ומהיר מדי בשביל הביטחון שלו ושל ילדיו :lol:

בקיצור הקופה הזו חיה רעה.

מעניין בכמה יתמחרו את גרסאותיה השונות של הג'נסיס בארץ.

עריכה אחרונה על ידי itamareiny

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שיהיה שידור חוזר של ft-86/brz:|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מסכים שקיימים מאפיינים הדומים (מידי) לרכבים אחרים (לדעתי בעיקר לאסטון מרטין, לא רק הסמל, גם הגריל [לב.מ.וו, כמו שמישהו טען כאן לא מצאתי דימיון] ומאידך, גם פורד מזכירה לי את אסטון מרטין) ועדיין מדובר ברכב מרשים.

מישהו יודע לספר קצת על נתונים, מחיר כו'?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

קופה 2+2 ,הנעה אחורית עם אופציה לדיפרנציאל מוגבל החלקה.

2 מנועים, אחד שני ליטר טורבו עם 271 כ"ס וV6 3.8 עם 306 ו345 כ".(מודל 2013 והלאה).

תיבות 6 הילוכים ידנית ו8 הילוכים אוטומטית.

מתחרה בקאמארו, מוסטנג, Z370 וכו'.

פורסם

עכשיו רק נשאר לראות כמה היבואן חזיר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ממה שאני ראיתי (די מזמן האמת), בגרסה הבסיסית היא תומחרה כמו וולוסטר טורבו הכי מאובזרת בארה"ב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הדגם הקודם ניראה אחד לאחד כמו מרצדס S קלאס בעיצוב שלו, והנוכחית ניראית מקדימה כמו אודי ומאחור כמו במוו. רק לא ברור לי מה עושה סמל של אסטון מרטין? מזכיר לי שבשנות 2000 הייתה סונטה עם חזית של מרצדס C והחלק האחורי של היגואר.

מתי כבר הם יתחילו לייצר רכבים עם העיצוב שלהם? מתי לרכבים שלהם יהיו פנים שיהיה אפשר להסתכל ולהגיד: זאת יונדאי?

העיצוב לא משכנע. הייתי רוצה את המקור.

מקדימה יש סמל של כנפיים ומאחורה של בית חולים לגמילה. עושה אסוציאציה מוזרה של משהו שנותן כנפיים והתוצאות של זה. הם צריכים להיות קונסיסטנטיים ולעבוד על שינוי תדמית, הרכב צריך להיראות כמו אוטנטי שלהם שתמיד אפשר יהיה לזהות ולא כמו חיקוי של משהו אחר. כל דגם חדש יוצא והאידיאולוגיה של עיצוב משתנה, לא נשארים קוים, אין להם פנים.

פספסת את הפואנטה ידידי-

אף אחד לא רוצה לקנות רכב יוקרה שנראה כמו.....יונדאי.

אנשים לא ישמו את מיטב כספם על יונדאי יוקרתית שנראית כמו I35 מתוחה.

יצא לך לראות את ה-A4 החדשות?

נראות מאחורה כמו לקסוס.

אין חדש תחת השמש, יצרנים מאמצים אלמנטים עיצוביים שהצליחו אצל יצרנים אחרים, זה חוסך עלויות ובשורה התחתונה- לא מתווכחים עם הצלחה.

מבחינת תחרות-

גרסת הסדאן מתחרה בסדרה 5 או E קלאס או A6, גרסת הקופה מתחרה בעצם בגרסאות הקופה המקבילות בתצורת 2+2.

טויובארו בכלל לא בתחרות פה, סגמנטים שונים לחלוטין, כנ״ל קורבט (???) ושאר תפלצות.

זו מכונית יוקרה עם מאפיינים ספורטיביים, זו לא מכונית ספורט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הקופה הכי יפה באפור (נהייתי אובססיבי לצבע הזה מסתבר...).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...