Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HYUNDAI GENESIS 3.8 /5.0 בארץ

asdf0x
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה יפה, אני מבין שמדובר ביבוא אישי, מה מיוחד באוטו הזה ולמה לא מייבאים אותו ביבוא סדיר?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)

ממה הבנת את זה?

הג'נסיס כבר עברה תקינה בארץ והיבוא לישראל בתכנון. ייתכן ומדובר כבר על המשלוח הראשון.

בתמונה השניה רואים עוד אחת כסופה שעומדת לידה.

עריכה אחרונה על ידי GOLF
פורסם
ממה הבנת את זה?

הג'נסיס כבר עברה תקינה בארץ והיבוא לישראל בתכנון. ייתכן ומדובר כבר על המשלוח הראשון.

אני מאמין שאם היה מדובר ביבוא סדיר אז היינו שומעים על זה במסע פרסום כלשהו במדיה...

פורסם (נערך)

הדגם הקודם ניראה אחד לאחד כמו מרצדס S קלאס בעיצוב שלו, והנוכחית ניראית מקדימה כמו אודי ומאחור כמו במוו. רק לא ברור לי מה עושה סמל של אסטון מרטין? מזכיר לי שבשנות 2000 הייתה סונטה עם חזית של מרצדס C והחלק האחורי של היגואר.

מתי כבר הם יתחילו לייצר רכבים עם העיצוב שלהם? מתי לרכבים שלהם יהיו פנים שיהיה אפשר להסתכל ולהגיד: זאת יונדאי?

העיצוב לא משכנע. הייתי רוצה את המקור.

מקדימה יש סמל של כנפיים ומאחורה של בית חולים לגמילה. עושה אסוציאציה מוזרה של משהו שנותן כנפיים והתוצאות של זה. הם צריכים להיות קונסיסטנטיים ולעבוד על שינוי תדמית, הרכב צריך להיראות כמו אוטנטי שלהם שתמיד אפשר יהיה לזהות ולא כמו חיקוי של משהו אחר. כל דגם חדש יוצא והאידיאולוגיה של עיצוב משתנה, לא נשארים קוים, אין להם פנים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סוף סוף רכב באמת ראוי של יונדאי!

לא שהדגמים האחרונים שלהם לא - אבל זה רכב בסטנדרט אמריקאי שמיועד לשוק האמריקאי ואני חושב שאנחנו נתחיל לראות עוד רכבים כאלה כי עד כמה שאני יודע העבירו תקינה לנפחים האלה.

אולי נתחיל בקרוב לראות כאן גם אקורה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ל-E קלאס.

מול S קלאס יש להם את יונדאי אזארה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לS קלאס בטוח לא

הג'נסיס היא מותג של יונדאי שמתחרה באופן ישיר בארה"ב ברכבי קופה סלון של המותגים היפניים, אמריקאים וגרמנים

היא מתחרה שם ישירות מול אינפיניטי, לקסוס ואקורה כמו שהיא מתחרה שם ישירות מול רכבים כמו קרייזלר 300 SRT למשל

במוו סדרה 4 כיום תהיה המתחרה הגרמנית שלה וליין נוסח הCLK של מרצדס

היא מתחרה ברכבים כמו קורבט, טויטה (סאיון FRS בארה"ב) GT86 או סובארו BRZ למשל אם כי הקטגוריה כאן בנפחים שונה לחלוטין אבל אני רואה בפורומים שאני גולש בהם בחו"ל לא פעם את הרכבים האלו זה לצד זה.

הפואנטה היא שלהרבה מיצרניות הרכב היום יש רכבים שמיועדים לשוק האמריקאי והם מתאפיינים במנוע גדול וחזק יותר, סלון נוח ומאובזר יותר ומרווח יותר ואנחנו לא רואים אותם כאן בעיקר בגלל שאין תקינה ואפשרות לייבא אותם בצורה סדרתית - לפחות לפי מה שידוע לי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ג'נסיס יש סדאן ויש קופה.

הסדאן מן הסתם לא מתחרה ברכבי קופה, לא בסדרה 4, לא ב-CLK, לא בקורבט ובטח שלא ב-GT86 וכו'.

והתמונות בארץ (למרות שאין תמונה מהצד) נראות של הסדאן ולא של הקופה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...