Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האחרון חזרתי מהבסיס, ההורים שלי היו צריכים משהו מהסופר ושלחו אותי (זה לא קורה בדרך כלל) הבעיה שבטעות חניתי את הרכב בחניית נכים, זה לא שזה בכוונה יש לי רגישות מאוד גבוהה לאנשים האלה, פשוט לא ראיתי את התמרור כי זה לא היה על עמוד זה היה על קיר, והשאלה שלי היא האם זה בסדר החניה איך שהיא מסומנת, כי אם היה לי עמוד מאחרי הרכב הייתי שם לב ונוסע אבל פשוט מה שהיה מאחורי זה קיר(יש תמונה) והרצפה לא היה צבועה בכחול. חשוב לציין שבשאר החניות התמרורים על עמודים כמו שצריך

אין מצב שיקלו עליי נכון?

nyznkjz2jwhk.jpg

riw4uwzmozqd.jpg

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

הייתי אומר שאתה קצת בבעייה...

לפי התמונות - המקום מתומרר יפה מאוד וגם ברור מאוד ויש לא חניית נכים אחת, כי אם כמה חניות כך שקצת קשה לי להאמין שקשה לשים לזה לב.

אני מניח שמיהרת (ועל כן מיהרת גם למצוא חנייה ומה שפנוי היו חניות הנכים) - וזו התוצאה.

שלם הקנס ושכח מהעניין (ז"א בטוח שלא תשכח מהעניין אלא שלהבא תשים גם לב).

alfa 156 2.5.

פורסם
... והרצפה לא היה צבועה בכחול. ...

אין חובה לצביעת הרצפה בכחול, הצביעה באה בתור "טובה" כדי שיהיה קל להבחין בחנייה, אך אין חובת צביעה.

פורסם

הבנתי אותכם, תודה רבה, עוד שאלה, האם יכולים להקל עלי אם אשלח להם מכתב טוב?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

לא נוטים להקל בחנייה בחניית נכים, אך מה יש לך להפסיד?

תנסה לשחק על המצפון, חייל עם משכורת בגובה הדשא... לכל היותר יגידו לא.

שים לב, לא לפספס את מועד התשלום האחרון.

פורסם

כן זה הכי מלחיץ אותי , ממש תודה לכם עזרתם לי מאוד

פורסם

אתה תמיד יכול להישפט ואחרי ההרשעה לבחור באפשרות לתת ימי מאסר תמורת הקנס.

לא מומלץ.

מה שכן אפשר זה לנסות לקבל מהעיריה את פרוטוקול וועדת התמרור המקומית שאישרה את התמרורים הנ"ל.

אולי יש לך מזל והחניות האלו תומררו באופן פיראטי. (כבר היו דברים מעולם)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...