Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית ראיתי את ברזיל קרואטיה בסלולר דרך אתר ערוץ 1 והאיכות נפלאה, היו תקיעות פה ושם (אחת בדיוק בפנדל של נימאר)

מי שנמצא בשום מקום וגם בבית יכול לראות את השידורים שלהם באיכות hd... על המסך של האס4 ראו טוב מאוד.

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי אומר שהולנד הורידו את ספרד על ארבע, אבל זה כבר יותר כואב מזה. מתחיל להיות מעניין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואוו,איזו השפלה לספרד,לא ציפיתי לכזאת תבוסה.

יאללה עכשיו עוד משחק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אף אחד לא ציפה לזה.

משחק שיא של הולנד מול משחק נפל של ספרד.

בכלל, באיזשהו שלב הייתי בטוח שזו נבחרת ישראל לובשת את מדי נבחרת ספרד:

איקר אוואט? סרחיו בן-חיים? ובכלל התבוסתניות והויתור באיזשהו שלב הזכירו לי נבחרת מבית.

א-ב-ל אל תמהרו להספיד את ספרד, משחק אחד לא קובע ולכל נבחרת יש את המעידה שלה.

למזלם של ספרד, זה קרה במשחק הראשון, שעוד אפשר לתקן.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא מספיד את ספרד, אבל ברוך השם, תם עידן התיקי תקה המאוס.

תיקי תקה לכדורגל זה כמו אוננות לסקס!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לנו את זה בבית, שרואים דרכו ערוץ 1 האיכות היא אחלה. לגבי ערוצים אחרים אין לי מושג, אבל בכל מקרה אי אפשר להשוות לשידור HD של סופקאסט.

מה שאני עושה (כבר כמה שנים) במשחקי כדורגל זה מחבר את המחשב עם כבל HDMI ורואה באחד הערוצים הרוסיים (למרות שלא מבין מילה) באיכות HD. אף פעם לא אכזב.

פורסם (נערך)
אף אחד לא ציפה לזה.

משחק שיא של הולנד מול משחק נפל של ספרד.

בכלל, באיזשהו שלב הייתי בטוח שזו נבחרת ישראל לובשת את מדי נבחרת ספרד:

איקר אוואט? סרחיו בן-חיים? ובכלל התבוסתניות והויתור באיזשהו שלב הזכירו לי נבחרת מבית.

א-ב-ל אל תמהרו להספיד את ספרד, משחק אחד לא קובע ולכל נבחרת יש את המעידה שלה.

למזלם של ספרד, זה קרה במשחק הראשון, שעוד אפשר לתקן.

זה היה יותר משחק נפל של ספרד מאשר משחק שיא של הולנד, מה שגם במונידאל הקודם ספרד פתחו בהספד, ככה שמוקדם להספיד אותם כבר עכשיו.

האמת נבחרת ספרד הייתה ברצלונה מחוזקת. כאשר פויול היה בכושר, החלוצים רעדו ממנו, לכבוש גול חלומי בחצי הגמר והוא גם גרם לפיקה להיות כוכב. סרגיו בוסקשטס ידע להרוס כל התקפה של היריב במחצית המגרש, עם קצת הצגות אבל תמיד זה הצליח, צאבי? חבל על הזמן איזה דיוק והגדול מכולם אינייסטה, שחקן שיודע להעביר5 שחקני יריב על מטר רבוע ולכבוש גול גאוני בהארכה. דויד ויה תמיד היה במקום ובזמן. אתמול כולם נעלמו ואין נבחרת ספרד. תוסיפו לכך שקאסיאס שנה לא משחק ודל בוסקה שנה לא קורא עיתונים.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

דווקא הולנד שיחקו לא רע (בעיקר במרכז המגרש, שם הם שברו רגליים, לעתים במלוא מובן המילה). עם ספרד הבעיה היא לא ההפסד לפי דעתי, אלא נפילת הרמה אחרי הגול השני (או השלישי, אני כבר לא זוכר). כמובן שהטעויות של קסיאס גם תרמו לכך.

עוד נבחרת שלא כל כך הרשימה (יחסית לציפיות) היא ברזיל. אומנם יש לה שחקנים בעלי כישרון מטורף בסגל (ניימאר, אוסקר עם משחק מצוין), אבל בתור קבוצה הם נראו לא מגובשים (הרבה מסירות שלא מגיעות לכתובת וכדומה).

לי אישית יהיה מעניין לראות את גרמניה (אין ספק שבתור קבוצה הם מגובשים, השאלה אם זה יספיק) ואת ארגנטינה עם די מריה ומסי.

פורסם

ארגנטינה מאוד מסקרנת. וכמובן איטליה, עם סגל שמעלה פיהוק (איפה הימים עם דל פיירו ו-ויירי?! ), אבל תמיד יכולה להפתיע, לטובה או לרעה (מקווה שלטובה :-D ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם ממוצע שערים גבוהה וגם משחקים מצויינים וזה עוד בהתחלה שבאופן טבעי אמורה להיות משופעת במשחקים חד צדדיים.

אנגליה איטליה אתמול מאוד הצחיק אותי, זה כאילו אחרי המונדיאל הקודם שני המאמנים הגיעו לקבוצות שלהם ואמרו, "יש לי נשק סודי חדש, תשכחו מכל מה שלמדתם עד היום, אנחנו הולכים להתאמן 4 שנים על הבקעות מ 20 מטר, זה יהיה שוס לא נורמלי, אף אחד לא יאמין".

בטח היו מאוד מופתעים לגלות על המשחק הראשון שהקבוצה השניה חשבה בדיוק על אותו רעיון :lol:

למרות משחק טוב אתמול, זה לא היה ממש משחק, זה היה "יום במטווח".

הדבר היחיד שנשאר לרטון עליו הוא רמת השיפוט שאתמול הייתה מצוינת (נו, טוב, שופט גרמני) אבל בכל המשחקים הקודמים הייתה מחפירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טרם ראיתי את אנגליה - איטליה (הקלטתי - יש גבול לכל תעלול), אבל ממש נהניתי מקוסטה ריקה - אורוגוואי.

על הנייר אורוגוואי עם השמות הגדולים שלה הייתה אמורה לחלוף בקלילות על הקוסטה-ריקנים, אבל נייר סופו להתקמט ולהיזרק:

ממש אהבתי איך שהם שיחקו. נבחרת צנועה, ממוקדת, מגובשת ומדויקת. אולי היא תפתיע בעלייה מהבית הנ"ל?

עד כה, נראה לי שבמועצת ההימורים מרוויחים הרבה על חשבון ממלאי הווינר.. איזה תוצאות משוגעות :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

איזה מזל שלא ראיתם את לוח ההימורים שאני ואחותי עשינו. מן תחרות כזו שכל אחד מהמר על תוצאות ועולות. בואו נאמר שאני ממשיך במגמה מהימורים בכדורסל. מזל שאני לא ממלא ווינר.

[קרואטיה, אורגוואי, ספרד ואנגליה היו מנצחות אצלי].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נבחרת הונדורס זה פשוט אנטי כדורגל. משחק אגרסיבי, הצגות לשופט, משיכת זמן מהדקה הראשונה. מגעיל.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...