Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם עזרה מהשופטים- דרום קוריאה ב2002

בלי עזרה מהשופטים- קרואטיה ב1998

הפתעה מבחינת זכייה התכוונתי.

אם בלגיה תגיע לחצי גמר זאת לא תהיה הפתעה אבל זכייה תהיה הפתעה.

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אתה לא אמור להיות חזק במתמטיקה? 10 שנים? :lol:

היחידים ששרדו מיורו 2004 הם שווינשטייגר קלוזה לאהם ופודולסקי

אפילו ב2008 לא היה את ההרכב הזה! (גומז היה ב2008)

הסגל הנוכחי התחיל להתעצב ברובו במונדיאל 2010 , ביורו 2012 היה כבר אותו סגל כמעט , שלא הצליח , ואפשר להגיד שזה הטורניר השני שלהם ביחד.

4 שחקנים זה לא שלד , במיוחד כששניים עולים מהספסל.

שכחת את מרטסקר :)

זה די שלד כבר. וגם מי שנכנס מחדש די נופל לאותה בלטה. כלומר, סגנון המשחק [הנפלא] לא משתנה וזאת משום שיואכים לאב מאמן שם מ2006 אם אני לא טועה. גם הסגנון של קלינסמן היה זהה. לא יודע, אולי אתה צודק, אבל אני לא חושב שחוסר חיבור זו הסיבה ל"כישלונותיה" של גרמניה [בגרשיים כי להגיע לגמר זה לא כזה כישלון, סה"כ גרמניה תמיד נראית טוב]. בעיניי אין שם בעיה מסוימת שתמיד גורמת להפסדים של גרמניה. זה פשוט שהם לא תמיד משחקים טוב יותר מהיריבה.

עריכה:

אני כל כך רוצה שאתלטיקו יזכו. מגיע להם. באמת קבוצה מצוינת.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתלטיקו זוכה. בקשר לגרמניה, האמת? לא נבחרת נהדרת ולא כלום. נגד הספרדים הם תמיד מחרבנים במכנסיים. יודע מה? אפילו איטליה יכולה להביך אותה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הפתעה מבחינת זכייה התכוונתי.

אם בלגיה תגיע לחצי גמר זאת לא תהיה הפתעה אבל זכייה תהיה הפתעה.

תראה, "הפתעה" זה עניין סובייקטיבי.

מבחינתי, אם בלגיה תצליח להגיע לחצי הגמר זאת תהיה הפתעה ענקית כי כפי שציינת הם חסרי ניסיון ועדיין לא נראים כ"כ מגובשים כנבחרת.

מה שכן, ביחד עם קולומביה הן בהחלט יהיו שתי הנבחרות הכי מסקרנות במונדיאל הקרוב.

• תוכן חדש...