Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב'תך,עוד קבוצה (קטנה כגדולה) של עובדים מחורבנים שמחזיקים בקרנות המזבח וממאנים לעזוב (כמו בנמלים,בדואר,ובכל דבר שהממשלה האימפוטנטית הרסה)

ליבי על העובדים שבאמת עובדים ושווים כל אגורה במשכורת,הם כנראה המיעוט שלא שומעים עליו באף מקום\מדיה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כבר לא יכול לחכות. היום ברזיל קרואטיה, מחר ב22:00 ספרד הולנד. הבירה מוכנה, חמוצים יש [תודה לאלעד] ורק מחכים שיגיע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איזה בעסה לברזיל. עכשיו אחרי ההפסד לקרואטיה הם חייבים לנצח בשני המשחקים כדי לעלות בוודאות. :wink:

חג מונדיאל שמח.

פורסם
כי גרמניה פח נפט.

אם אני זוכר נכון את הסטטיסטיקה, חצי מכמות הכובעים שיוצרו אי פעם, נאכלו בעקבות הצהרות כאלה.

רק אותי מבאס שהשידורים הם בערוץ 1? אוי לבושה (כותב מראש ואמן ואטעה!).

לא ראיתי שצינתם, אז אני אזכיר שבערוץ 511 ישודר כל המונדיאל בשידורי HD בחינם, ככה שלא צריך רק לבוא בטענות לשידור הציבורי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלם 5 דולר לunblock us והזרם מחו"ל

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מישהו שם לב לכר הדשא הזוועתי? זה שהוא נראה ירוק לא אומר שהוא טוב. כל פס נורמלי הכדור קופץ, שחקנים מובילים כדור והוא קופץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

אני מוכן לראות ב240P ולא לסבול את דני נוימן.

החלוץ החדש של קרואטיה, מרסלוליץ':

10462558_488198007977691_9203575688299829483_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...