Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוכח מעבר לכל ספק שקרסו ט.א ידעו על התאונה והסתירו אותה במכוון?

שים לב שאפילו בדיקה לא הציגו לו, הוא קנה את הרכב על סמך "אמרו לי" ופלט היסטוריית טיפולים, זה הכל.

מי עושה דבר כזה?

אם מוציאים פלט חלקי במודע (וזה במודע כי הם מחוברים למחשבי קרסו) אז זה לא שונה מלזייף בדיקה.

אני בהחלט יכול להחליט שאני מסתמך על פלט ההיסטוריה ובבדיקה עצמאית וזה עדיין לא נותן לך את הזכות להציג לי מסמכים לא נכונים/לא מלאים. אל תשכח שחברות טרייד אין גם מחתימים אותך על גילוי נאות שהציגו לך מסמך X ומסמך Y ואם הם מציגים מצג שוא הם לא עומדים בחובת הגילוי הנאות שחלה עליהם לפי חוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בפסיקה הזאת נפתח פתח לא טוב לביצוע עסקאות מהסוג הנ"ל.

אם אני מבין נכון, ונעזוב רגע את קרסו טרייד, בן אדם בוגר חותם על מסמך שהוא מצא את הרכב תקין ולשביעות רצונו, ומראש מוותר על בדיקה מטעמו, ועדיין עומדת לזכותו האפשרות לתבוע לאחר מכן על דברים שאמרו לו או שלא אמרו לו, וכן הלאה.

זה שומט את הקרקע תחת כל הסכמי זכרון הדברים שעושים כל יום במכירת רכב בין שני אנשים פרטיים. הרי כולנו רושמים שהקונה מצא את הרכב כולו לשביעות רצונו המלאה ולא יהיו לו כל טענות עתידיות מרגע ביצוע העסקה.

מה עכשיו?

כל מה שפסק הדין הזה אומר הוא שעסקים צריך לעשות בצורה הוגנת ושקופה. אנשים כאן כל כך התרגלו לרמאויות שזה ניראה להם נורמלי שאם אדם מוותר על בדיקה מותר לשקר לו או להסתיר ממנו פרט מהותי.

• תוכן חדש...