Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא נתקלתי בטופס בדיקה עם כל כך הרבה סימני "וי"... מפתיע שמכון בדיקה קצת התבלבל ואמר שהכל טוב... בכל אופן אני שמתי לב שבטופס הבדיקה כתוב: "רישום הרכב - חברה" ועד כמה שאני יודע, על בעלות קודמת של חברה צריך להפחית הרבה יותר במחיר מאשר ליסינג.

פורסם

שלום לכלום

ברישיון רכב רשום השכרה/החכר אני מניח שזה אומר שהרכב הוא בבעלות ליסינג,

אתם באמת חושבים שמשהו לא כשורה בבדיקה הזאת.?כאילו היא טובה מדי בשביל להיות אמיתית.?

כמובן שאני אקח את הרכב לבדיקה עכשיו,ואעלה את הטופס פה כדי שתראו,

מבאס,לא חשבתי שתהליך רכישת רכב יכול להיות כלכך מבלבל...:-(

בשביל זה חשבתי ללכת לחברה כמו אוויס כדי שלא יעבדו על בחור כמוני שפעם ראשונה רוכש רכב

עד עכשיו היו מאוד נחמדים,כרגע לטענתם הרכב נמצא בתהליך שיבוח,ויהיה מוכן בקרוב

בנוסף קיבלתי גם מימון 50% דרך בנק הפועלים ללא ריבית והצמדה.

בנוסף רציתי להתייעץ לגבי רמת הגימור של הרכב אני לא מצליח להבין את רמת הגימור?

זה משפיע מאוד על המחיר

האם זה inspire רגיל מחיר משוכלל לפי הנתונים 59,400

או שזה inspire instyle מחיר משוכלל לפי הנתונים 58,800

או שזה בכלל inspire insight מחיר משוכלל לפי הנתונים 56,000

ברשיון רכב בכלל מופיע לי רמת גימור GLI ..

במידה וזה באמת רמת הגימור הכי נמוכה אולי 55000 ש"ח זה באמת מחיר מופקע.?

אשמח לדעתכם המקצועית,

תודה

פורסם

אני לא יודע למה עוד אתה מצפה כאן.

תיקח את הרכב לבדיקה, תפרסם אותה ואז תשאל.

אין לך מה להיות מבואס - אין הוכחות שמישהו עובד עליך או משהו בסגנון.

פשוט לפני שאתה מוציא סכומים רציניים כדאי להיות בטוח, בשביל השקט הנפשי וכדי שיתקנו לך את מה שיתגלה בבדיקה.

בקשר לדגם - ברישיון הרכב יש קוד הדגם - תחפש במחירון יצחק לוי דגם עם קוד זהה לזה שברישיון הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שכתב לך VLADCAR, תסתכל מה רשום בקוד דגם ברשיון, ואז תסתכל בלוי יצחק לפי קוד הדגם,

ולא לפי רמת הגימור. ככה תוכל לדעת במדויק את מחיר המחירון.

לגבי הרישום ברשיון הרכב, תבדוק טוב, אם אני לא טועה צריך להיות רשום החכר בלבד. יכול להיות

שהרכב היה גם בליסינג וגם בהשכרה. אני לא הכי בקיא ברישומים האלה, אבל שווה לבדוק.

אם הרכב היה בהשכרה בנוסף לליסינג, אז המחיר שנתנו לך גבוה בכ-5000 שקל ממחיר השוק.

לגבי הבדיקה, כפי שכתבו לך, אין לך מה להיות מבואס, פשוט בדיקות רכב בדרך כלל לא נראות כ"כ

"נקיות", ולכן תמיד כדאי לקחת רכב לבדיקה שלך, רצוי אפילו אחרי הבדיקה לגשת עם התוצאות שלה

למוסך שאתה סומך עליו, שיעבור על התוצאות, ויתן את דעתו עליהן, וגם יתן לך סדר גודל של מחיר

לתיקון הליקויים.

קנית רכב היא לא משהו שאתה עושה כל יום, ולכן יש כללים מאוד ברורים מה ואיך לעשות, כדי לא

ליפול בפח, או לקנות רכב שלא חשבת שזה מה שתקבל. עשית צעד נכון שנכנסת לפורום ושאלת,

כבר חסכת לך הרבה בירורים וסימני שאלה שהיית נתקל בהם.

אל תהיה בלחץ ואל תמהר. אלה הטעויות של רוב הרוכשים, שהם רוצים "לגמור כבר עם הסיפור".

יונדאי I20 זה רכב דיי נפוץ בחברות הליסינג, לא חושב שיהיה לך כ"כ קשה למצוא רכב אחר,

במידה וזה שבדקת לא יהיה רלוונטי.

פורסם

הבדיקה נראית טובה אך כמובן זאת בדיקה מטעם החברה ולכן דרושה בדיקה נוספת .

המחיר הוא מחיר טוב לרכב הנ"ל בהתייחס לנסועה שלו ןלכך שתקבל " ישור קו ואחריות שנה מטעם החברה .

• תוכן חדש...