Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום שלמתי מקדמה לחברת אוויס לרכב מסוג יונדאי I20 עלייה לכביש 10/2010

שלחו לי בדיקה של הרכב,זה רכב ראשון שאני קונה אשמח לעזרה בנושא

בהתחלה הוא רצה 57000 ש"ח בסוף ירד ל55000 ש"ח חיישני חניה+שטיפה לשנה חינם.

כמובן שאני אעשה עוד בדיקה לרכב לפני קנייה סופית במכון פרטי כדי לוודא את הכל

אשמח לעזרתכם

תודה רבה!

בדיקה 1.jpgבדיקה 2.jpg

פורסם

בבדיקה הזאת רשום במילים אחרות "הרכב חדש לגמרי".

עד כמה דומה היא תהיה לבדיקה שתבצע בעצמך - זו כבר שאלה אחרת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מבדיקה ב-yad2 ניתן להבין מחירים של כלי רכב פרטיים יד ראשונה וכן של כלי רכב יד שניה (ראשונה ליסינג, שנייה פרטית).

המחיר שקיבלת הוא מחיר מאפיין בקרב סוחרי רכב ובקרב אלו שמוכרים יד שניה עם עבר ליסינג - כך שלא קיבלת מחיר מיוחד.

אתה קונה במזומן או בעסקת תשלומים/הלוואה?

תוספת החיישנים והשטיפה השנתית - אם תנסה לברר כמה 'תרוויח' מלוותר עליהם, זה כנראה יהיה 'קצת כלום'.

ד"א, בדקת שהרכב ללא חיישני רוורס מותקנים (מהחוכר הקודם)?

כבר ציינתי זאת בעבר ואכתוב זאת שוב - לדעתי הבדיקה הזאת לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליו...

בדיקה מטעמך היא הכרחית וכתבת שאכן תעשה אותה - אל תוותר!

הניסיון שלי עם אוויס מעודכן ל-לפני 3 שנים ונמשך כ-7 שנים - בסך הכל הטיפול בכלי הרכב היה טוב.

אני לא יודע איך זה כיום.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם (נערך)

אומרים שתיקח את הרכב לבדיקה שלך במקום שלא קשור למקום המכירה, ואז תראה אם הבדיקה

מהימנה או לא. לגבי המחיר, מה מחיר המחירון? הרכב רשום ברשיון כליסינג/השכרה/חברה?

אלה נתונים שמשפיעים מאוד על המחיר.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

תיקח את הרכב לבדיקה משלך, ואם אין הבדלים מהותיים בין שתי הבדיקות, ובתנאי שיסכימו לסדר את הליקויים מהבדיקה השנייה (יהיו ליקויים),

רק אז תחליט - סופי או לא.

נכון לעכשיו, בהתחשב בכך שמדובר בחברת ליסינג גדולה ורצינית, הסיכוי שתרצה את הרכב גם לאחר הבדיקה השנייה די גבוה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחיר מחירון של הרכב בלוי יצחק הוא 69000 ש״ח ,הרכב היה בעברו ליסינג ואני יד שניה,אני אקח את הרכב כמובן לבדיקה אישית,מבחינת תשלום קיבלתי 50% מימון ללא ריבית והצמדה,

אתם חושבים שיש מה להתווכח על המחיר עוד?או שהוא הוגן בהתחשב בכל הפרמטרים של העסקה

פורסם
מחיר מחירון של הרכב בלוי יצחק הוא 69000 ש״ח ,הרכב היה בעברו ליסינג ואני יד שניה,אני אקח את הרכב כמובן לבדיקה אישית,מבחינת תשלום קיבלתי 50% מימון ללא ריבית והצמדה,

אתם חושבים שיש מה להתווכח על המחיר עוד?או שהוא הוגן בהתחשב בכל הפרמטרים של העסקה

מחיר המחירון שציינת נשמע לי גבוה מידי.

האם אתה בדקת את המחירון או שהמוכר מסר לך את הנתון?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני עובד בחברת ביטוח זה המחירון של לוי יצחק, 66000 + 300 ש״ח עבור כל חודש

סה״כ 69000 ש״ח הרכב שווה כמובן לפני הורדות,השאלה אם אתם חושבים שהם רוצים יותר מדי כסף?

פורסם

זה המחירון של דגם ה-premium או של ה-inspire?

בכל מקרה, אם הרכב נראה לך, וכבר שילמת מקדמה, קח אותו לבדיקה מטעמך.

אם ייצא 'נקי' כמו טופס הבדיקה - תחליט כמה אתה מוכן לשלם עליו...

אתה מבין ש-1000 ש"ח הנחה (אם תקבל מהם) שווים על תקופת שימוש של 3 שנים - כ-28 ש"ח בחודש?

לא שווה להפסיד רכב, שמצאת אותו מתאים לך, בשביל סכום כזה.

אז תשלם את מה שסיכמתם, לא קרה דבר.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

מן הסתם זה המחירון ללא שקלול שאר הפרטים. בעלות ליסינג קודמת מורידה נתח משמעותי מהמחיר. בדוק מה המחירון המשוקלל.

• תוכן חדש...