Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

קורולה אוגוסט 2008 רובוטית.

כשאנחנו בולמים בלימה "עמוקה עם הברקס", ישנו רעש מוזר כמו של קפיץ (קשה לתאר, אולי כמו אבנים, רעש של משהו שנמעך כזה), ומרגישים שהברקס רוטט,

מדובר על בלימות במהירויות נמוכות אפילו של 30 קמ"ש, בתנאי שהם אגרסיביות (דהיינו, להכניס את הברקס עד הסוף).

ברוב המכוניות, אני זוכר שהרעש היחיד ששומעים הוא של חראקה,

ממה זה יכול להיות? זה מאוד מלחיץ.

אני לא חוסך כסף על בטיחות, הייתי במוסך SOS חדרה ובדקו שם את הבלמים, אמרו לי שאין צורך להחליף אותם כי יש להם עוד לפחות 50% בשר.

הם חייבו אותי על בדיקת בלמים + כיוונון משהו בסביבות ה170 שח ושלחו אותי לדרכי.

לא ביצעו לרכב נסיעת מבחן.

רעיונות מהמומחים ממה יכול להיגרם הרעש עם זה לא מהבלמים?

אולי הגיר?

עריכה אחרונה על ידי zolshop
פורסם

רציתי גם להוסיף שאני מודה מאוד לעונים, הפורום הזה מדהים, ואני תמיד נהנה מחדש מהרצון הטוב של האנשים לעזור. :)

פורסם

באמת שאלה למה מוסך מורשה יבואן לא יבצע נסיעת מבחן כשלקוח מתלונן על ברקסים.

האם הABS משמיע רעש של קפיץ נמעך?

איזה מכלולים יכולים לגרום לרעש כזה? כי אני ראיתי שפירקו את הגלגלים ובדקו את הברקסים עצמם.

תודה!

פורסם

אם הבעיה ממשיכה גש לקבל חוות דעת במוסך אחר כי מוסך שלא מבצע נסיעת מיבחן לאיתור התקלה זה לא מקצועי. Abs משמיע טיקטוקים שלא ניתן לפספס אותם. האם זה מה שאתה מרגיש?

פורסם

זה מוסך מורשה יבואן, אני אדבר איתם בעזרת השם ואני בטוח שלא תהיה בעיה מולם.

אני פשוט מנסה לחשוב איזה מנגנון יכול לגרום לכזה דבהר אם לא הבלמים עצמם,

אולי זה הגיר הרובוטי שמתנהג בצורה כזאת וכך זה אמור להיות?

לפעמים כשאני בצומת ולוחץ על הבריקס, הבריקס נהיה יותר רך לאחר כמה שניות, יכול להיות שמדובר במשאבת בלם?

הרכב בולם בצורה תקינה, הכוונה אני לא חש באיזו חולשה כשאני מנסה להאיט או לעצור, אם זאת לא ניסיתי בלימת חירום במהירות גבוהה כי לדעתי לא צריך לנסות דברים כאלו אם אתה לא מוסמך בתחום.

פורסם (נערך)

כן, מרגישים רעידות בדוושא,

אבל לפי מה שהבנתי, ABS צריך להישמע כמו תיקתוק, ואילו מה שאני מרגיש זה כמו קפיץ או שיפשוף באבנים, אני מניח שאפשר לתאר את זה כמו רעש של מעיכה

עריכה אחרונה על ידי zolshop
  • תוכן חדש...