Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיופים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

{לא מצאתי בחיפוש}

בד"כ במקומות זולים (ימאים בחיפה, תחנה מרכזית ישנה בת"א וכו') רצים כל מיני זיופים של רמקולים.. בעיקר פיוניר. כשאני מחזיק רמקול בידיים איך אני יודע להבדיל אם הוא הזיוף או המקור? הגיוני שהאריזה החיצונית של הזיוף תהיה קופי של המקור, ככה שהזיהוי צריך להיות ע"פ הרמקול עצמו.

הדרך היחידה שחשבתי עליה זה ללכת לחנות רצינית, לראות את הרמקול האמיתי, ואז ללכת לחנות הזולה ולבדוק אם אותו סוג רמקול שהם מחזיקים שם, דומה לראשון שבדקתי בחנות הרצינית. (מבחינת משקל,כיתוב על הרמקול,מבנה פחות או יותר).....יש עוד דרכים או שפשוט עדיף לא ללכת למקומות כאלה וזהו?

בתודה

Live To Drive, Drive To live

פורסם

לפעמים הזיוף נראה יותר מקורי מהמקור וללא האזנה קשה להבדיל.

היות והמיסים היום לא גבוהים אינני הושב

שההפרש מצדיק קניה אצל החאפרים האלה.

הרמקולים שהם מחזיקים לא מהמשובחים לכן אתה במקרה הטוב

תרוויח כמה שקלים.

פורסם

אני חושב שאתה תועה אני היום היתי בתחנה המרכזית וביררתי על הרמקולים :-P להפתעתי הרבה גיליתי שההבדל במחירים לא כל כך גדול

(בין 50-150 שקל - ללא קבלות, עם קבלות - אותו המחיר ואפילו יותר יקר), וכאשר שאלתי את המוכר בבסטה "למה המחירים כל כך יקרים" ובאינטרנט בהרבה יותר זול הוא אמר לי שהרבה פעמים המוצרים באינטרנט "משוחזרים

או מחודשים" ולכן מחירם זול כל כך

זה נכון פעם היה ממש זול לקנות בבסטות, ולהוציא מהם קבלה היה בלתי אפשרי,

היום הם עובדים הרבה עם קבולות ופחות ללא קבלות.

אני מתקין במקצועי מר"ג מבלה באיזור זה הרבה וזה לא מה שהיה פעם

בחלק מהבסטות ניתן באמת לקנות ציוד משוחזר או משומש בזול (חצי מחיר בערך) אבל לרוב ראיתי שהציוד חדש, מקורי ואפילו יקר לא פחות מחנות ועם אחריות.!

אז איפה באמת נמצעים הזיופים :?:

פורסם
אני חושב שאתה תועה אני היום היתי בתחנה המרכזית וביררתי על הרמקולים :-P להפתעתי הרבה גיליתי שההבדל במחירים לא כל כך גדול

(בין 50-150 שקל - ללא קבלות, עם קבלות - אותו המחיר ואפילו יותר יקר), וכאשר שאלתי את המוכר בבסטה "למה המחירים כל כך יקרים" ובאינטרנט בהרבה יותר זול הוא אמר לי שהרבה פעמים המוצרים באינטרנט "משוחזרים

או מחודשים" ולכן מחירם זול כל כך

זה נכון פעם היה ממש זול לקנות בבסטות, ולהוציא מהם קבלה היה בלתי אפשרי,

היום הם עובדים הרבה עם קבולות ופחות ללא קבלות.

אני מתקין במקצועי מר"ג מבלה באיזור זה הרבה וזה לא מה שהיה פעם

בחלק מהבסטות ניתן באמת לקנות ציוד משוחזר או משומש בזול (חצי מחיר בערך) אבל לרוב ראיתי שהציוד חדש, מקורי ואפילו יקר לא פחות מחנות ועם אחריות.!

אז איפה באמת נמצעים הזיופים :?:

מתקין קונה בבסטה ?! למה? אין מספיק ספקים לפיוניר? עוזי רדיו, רמי בשי , נועם פלייסיג,

ברוקס, רב בריח (רדיו - מרס) ועוד??

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לא אמרתי שאני קונה שם !!!

להפך אני קונה רק מיבואנים או מחנויות ואמרתי שלא שווה לקנות שם מכיוון שיקר שם. !!!

פשוט אמרתי שזה לא נכון שזול שם ושיש שם זיופים !!!

ולגבי האינטרנט אני ממשלא יודע אני ממש לא אוהב לקנות חתול בשק !!!!!!!!

פורסם
לא אמרתי שאני קונה שם !!!

להפך אני קונה רק מיבואנים או מחנויות ואמרתי שלא שווה לקנות שם מכיוון שיקר שם. !!!

פשוט אמרתי שזה לא נכון שזול שם ושיש שם זיופים !!!

ולגבי האינטרנט אני ממשלא יודע אני ממש לא אוהב לקנות חתול בשק !!!!!!!!

1. מי בכלל דיבר על אינטרנט?

2. על איזה חתול בשק אתה מדבר? מה, אתה לא יודע מה אתה קונה?

3. אישית, למרות שאני יודע בוודאות, שחלק מהבסטות קונות אצל חלק מהיבואנים שפירטתי,

אני נמנע מלומר שאין שם זיופים, כי יש שם. אישית לא הייתי מתקרב.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...