Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי פונטו ספייס 2003

האוטו כרגע בטיפול אצל המוסכניק שאומר שהצינורות בלם שלי נראים ממש רע!

כל כמה זמן מחליפים? או רק לפי העין?

האם מחליפים גם קדמיים וגם אחוריים?

האם מחליפים גם נוזל?

מהן העלויות?

תודה רבה!

דותן

פורסם

גם אצלי בפונטו הזדעזעתי לראות כי צינורות הבלם הקדמיים כמעט נחתכו לחלוטין. המסלול של הצינורות בפונטו לא מוצלח כל כך והם משתפשפות בחלק מתכתי כלשהו. זה סיפור של כמה עשרות שקלים + עבודה. לא משהו יקר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

איזה מוסך זה? איפה שהלכתי רוצים 200 לא כולל מע"ם רק על עבודה ועוד 100 שקל על אישור בלמים, סך הכל חתך קטן בגומי. איזוליר בנד היה סוגר את העניין לא?.

ברנו רוצים 280 על האישור בלמים וצינורות עולים איזה 240 לאחד.

IMG_20140523_130321.jpg

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם

אני החלפתי את שלי שבוע אחרי הטסט. כלומר, זה עבר טסט אבל ראיתי שיש סדר אז ישר החלפתי.

עלה בסביבות 250 לא זוכר (צינורית אחת + שמן ברקס).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפי מה שאני רואה הצינורות שלי זהים לצינורות של רנו קליאו דור 1 אז לא צריכה להיות בעיה להשיג, יש לי בזול בפתח תקווה חלפים, מקווה שזה יתאים.

• תוכן חדש...