Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מודל 2010 עד 75000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעזרתכם:

מתכנן רכישת רכב יד 2 מליסינג, מודל 2010.

הפרמטרים החשובים ביותר מבחינתי: בטיחות, מושב אחורי מרווח ל-3 ילדים (עם בוסטר/סל קל), חסכונית.

הרכב מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות אך גם בין עירוניות ולכן חשוב גם שהביצועים יהיו טובים ושהרכב לא יהיה כבד (כמו פוקוס למשל).

טויוטה קורולה בעלת 4 כריות אוויר בלבד ולכן ירדה מהפרק.

לאחר פסילת מועמדות נוספות נותרתי עם:

סקודה אוקטביה, קאיה פורטה, מאזדה 3, שברולט קרוז, פולקסווגן ג'טה, יונדאי i35.

תודה

פורסם

הונדה סיוויק 2009/2010 מדגם 5 דלתות רמת גימור קומפורט,התקציב אומנם יותר בכיוון של ה2009 אבל תבדוק,

בתחילת 2009 נראה לי שהגיר היה רובוטי צרייך לשים לב,דבר שני יש לך תקציב יפה מאוד לפרטית ולא לליסינג.בהצלחה

פורסם
הונדה סיוויק 2009/2010 מדגם 5 דלתות רמת גימור קומפורט,התקציב אומנם יותר בכיוון של ה2009 אבל תבדוק,

בתחילת 2009 נראה לי שהגיר היה רובוטי צרייך לשים לב,דבר שני יש לך תקציב יפה מאוד לפרטית ולא לליסינג.בהצלחה

תודה על התגובה.

אני אחדד - הכוונה שלי היא לרכוש רכב שהיה עד כה בליסינג. אבל אני רוכש את הרכב, כך שאהיה הבעלים שלו.

פורסם

אם הבטיחות חשובה לך אין לקיה פורטה ולסקודה אוקטביה מה לחפש ברשימה שלך.

לשתיהן 4/5 כוכבים במבחני הריסוק.

אני הייתי שוקל קיה סיד סטיישן, יונדאי i30CW או רנו פלואנס עם מנוע 2.0.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תודה על התגובה.

אני אחדד - הכוונה שלי היא לרכוש רכב שהיה עד כה בליסינג. אבל אני רוכש את הרכב, כך שאהיה הבעלים שלו.

מה השיקול ולמה זה טוב?

פורסם

השיקול ברוב המקרים הוא נוחות,אחריות וכל מיני הטבות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אם הבטיחות חשובה לך אין לקיה פורטה ולסקודה אוקטביה מה לחפש ברשימה שלך.

לשתיהן 4/5 כוכבים במבחני הריסוק.

אני הייתי שוקל קיה סיד סטיישן, יונדאי i30CW או רנו פלואנס עם מנוע 2.0.

זה לא מדוייק.

לאוקטביה באמת 4 כוכבים בלבד אבל מדובר בדגם טרום מתיחת הפנים ועם 4 כריות אויר בלבד.

הפורטה בכלל לא נבחנה ביורו אנקאפ ובמבחנים בארצות הברית היא קיבלה ציונים טובים.

פורסם

ה I35 הכי טובה בשנים האלה אגב היא 2011, בטיחותית,אמינה, חזקה 132 כ''ס, חסכונית יחסית 12 ק''מ לליטר, מורווחת מאוד.

גם אני מתכנן להחליף לI35 שמעתי עליה רק דברים טובים.

פורסם
זה לא מדוייק.

לאוקטביה באמת 4 כוכבים בלבד אבל מדובר בדגם טרום מתיחת הפנים ועם 4 כריות אויר בלבד.

הפורטה בכלל לא נבחנה ביורו אנקאפ ובמבחנים בארצות הברית היא קיבלה ציונים טובים.

אין מבחנים לדגם שאחרי מתיחת הפנים ולכן אי אפשר להתייחס לזה.

לפורטה אני זוכר שאכן אין מבחן של EURONCAP, ואמרו איפשהו ברשת שהמבחן מקביל לציון של 4/5 כוכבים של הEURONCAP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ה I35 הכי טובה בשנים האלה אגב היא 2011, בטיחותית,אמינה, חזקה 132 כ''ס, חסכונית יחסית 12 ק''מ לליטר, מורווחת מאוד.

גם אני מתכנן להחליף לI35 שמעתי עליה רק דברים טובים.

אני לא מבטל את הרכב אך מציע שתנהג עליו נסיעה משמעותית המשלבת עיר ובינעירוני לפני שתקנה אותו.

אצלנו בעבודה יש לא מעט כאלו, ליסינג בשנתונים 2012 ו-2013, והחוויה שלי איתן לא 'משהו'.

לדעתי האחות הותיקה יותר, ה-I30, נוחה יותר ושקטה יותר:

- הן בנסיעות בעיר - ה-I30 (ובעיקר הדגם החדש יותר) מתרסקת פחות על הכבישים המשובשים של מרכז ודרום ת"א,

- והן בנסיעות בינעירוניות - רעשי המנוע והכביש חלשים יותר ב- I30.

אני גם לא אהבתי את הראייה ההיקפית ב-I35 - צריך להתרגל לעובדה ששדה הראייה ההיקפי מוגבל וצריך להסתמך על חיישני קרבה בנסיעה לאחור.

אני לא יודע להעיד על תצרוכת דלק (ליסינג...) ומבחינת אמינות - שתיהן פוגשות מוסך רק בטיפולים.

ה-I35 הותיקה ביותר אצלנו עם כמעט 90000KM.

(התגובה לכותב אך גם לפותח העץ)

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

גם ה-I30 וגם ה-I35 דיי נוקשות. היתרון של ה-30 הוא מתלה אחורי רב חיבורי שלדעתי לפחות לא שיפר את נוחות הנסיעה אבל ההרגשה היא שהחלק האחורי אוחז את הכביש בצורה טובה יותר מה-35. דווקא אני הרגשתי שה-35 שקטה יותר, לפחות מול ה-30 הישנה.

פורסם
אני לא מבטל את הרכב אך מציע שתנהג עליו נסיעה משמעותית המשלבת עיר ובינעירוני לפני שתקנה אותו.

אצלנו בעבודה יש לא מעט כאלו, ליסינג בשנתונים 2012 ו-2013, והחוויה שלי איתן לא 'משהו'.

לדעתי האחות הותיקה יותר, ה-I30, נוחה יותר ושקטה יותר:

- הן בנסיעות בעיר - ה-I30 (ובעיקר הדגם החדש יותר) מתרסקת פחות על הכבישים המשובשים של מרכז ודרום ת"א,

- והן בנסיעות בינעירוניות - רעשי המנוע והכביש חלשים יותר ב- I30.

אני גם לא אהבתי את הראייה ההיקפית ב-I35 - צריך להתרגל לעובדה ששדה הראייה ההיקפי מוגבל וצריך להסתמך על חיישני קרבה בנסיעה לאחור.

אני לא יודע להעיד על תצרוכת דלק (ליסינג...) ומבחינת אמינות - שתיהן פוגשות מוסך רק בטיפולים.

ה-I35 הותיקה ביותר אצלנו עם כמעט 90000KM.

(התגובה לכותב אך גם לפותח העץ)

אלי

צודק לגבי הI30 (החדש) , הקוראינים השקיעו את הנשמה שלהם וניסו לעשות אותה סוג של מכונית ''אירופאית''

הנה חוות דעת על הדגם:

ולגבי הI35 יש שתי דברים שאני לא יודע עליו, איך השוק שלו? יש ביקוש חזק?

פורסם
שלום,

אשמח לעזרתכם:

מתכנן רכישת רכב יד 2 מליסינג, מודל 2010.

הפרמטרים החשובים ביותר מבחינתי: בטיחות, מושב אחורי מרווח ל-3 ילדים (עם בוסטר/סל קל), חסכונית.

הרכב מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות אך גם בין עירוניות ולכן חשוב גם שהביצועים יהיו טובים ושהרכב לא יהיה כבד (כמו פוקוס למשל).

טויוטה קורולה בעלת 4 כריות אוויר בלבד ולכן ירדה מהפרק.

לאחר פסילת מועמדות נוספות נותרתי עם:

סקודה אוקטביה, קאיה פורטה, מאזדה 3, שברולט קרוז, פולקסווגן ג'טה, יונדאי i35.

תודה

תודה לכולם על התגובות. נכון לרגע זה צמצמתי את האפשרויות ונותרתי עם התבלטות בין פולקסווגן ג'טה לבין קאיה פורטה. דעתכם?

פורסם

הג'טה מנג'ר שהגיעה לליסינג בשנים האלה סובלת מאבזור קמצני ומגיר לא אמין במיוחד ואני דיי בטוח שתחזוקת חברות הליסינג לא הטיבה איתו.

הפורטה מאובזרת יותר ובעלת פוטנציאל תקלות נמוך יותר. בתקציב הזה לדעתי תצליח לרכוש אחת מ-2010 עם גיר אוטומאטי 6 הילוכים במקום 4.

• תוכן חדש...