Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אז ככה,מדובר על פולו קלאסיק שנת 2000.

בשעות הערב כמה נערים נכחו פה בחנייה,לטענת אבא שלי בחורה אחת(היא שכנה שלי,שאיתה היא מביאה מלא נערים ונערות לבלוק,גילאי טיפש עשרה),נשענה לי על הרכב מצד ימין,המראה שלי שמה קצת מתנדנדת וחבר הדביק לי אותה עם איזה פלסטלינה מיוחדת שבזכותה היא ישבה טוב.

בנוסף לזה יש עוד נזק שהפח של הרכב(צמוד למכסה מנוע,מצד ימין),נכנס קצת בפנים,לא יודע איך קורה דבר כזה,הנזק העיקרי שקרה למראה הוא שהפלסטיקה שלה מסביב שבורה,כנראה מישהו שיחק עם זה.

מה אני יכול לעשות לפי החוק?

שאלתי את הנערה והיא אמרה שהיא לא עשתה כלום לרכב לטענתה,למרות שכן לפי מה שאבא שלי אמר כי הוא ראה אותה נשענת על הרכב.

ללכת להורים,לבקש פיצוי כספי במידה וזאת היא,ואם זאת לא היא לטענתה והיא לא רוצה להביא לי את הפרטים של אותו נער ששיחק עם המראה,ללכת עם זה למשטרה?

הזזתי את הרכב מיד מאיפה שהוא עמד למקום אחר,למרות שאין לי ביטוח חובה,בגלל זה אני קצת חושש עם הללכת למשטרה שאני יעשה משהו שיפליל אותי כמו לסוע בלי ביטוח חובה.

מה דעתכם?,מה אפשר לעשות?

המשפחה של אותה נערה גם קצת בעייתית,לוותר ולא לדבר איתם ולפנות ישר למשטרה או בכל זאת?

פורסם

ללכת למשטרה, מה בדיוק תספר להם?

אין לך מושג מי עשה לך את הנזק לרכב, אין לך הוכחות, בקיצור זה ממש לא יעניין את המשטרה.

אין מה לעשות יש אנשים בעולם שאוהבים להרוס רכוש של אחרים, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להתעצבן ולהגיד תודה שזה נזק קטן.

כמובן שאתה יכול לבקש פיצוי מההורים שלה, אבל קשה לי להאמין שתקבל מהם משהו חוץ מטריקת דלת.

פורסם

ההוכחה היא שאבא שלי ראה את אותה שכנה ובנוסף אליה מספר קטן של נערים שנשענו על הרכב.

חשוב לציין שלפני כמה שבועות לשכן אחר גם שרטו את הרכב,ומדובר באותם נערים שמסתובבים פה בימי שישי.

אבא שלי העיר לאותה נערה,וזה נגרר לוויכוח עם צעקות(אבא שלי היה בהתקף זעם,בן אדם מעורער ונכה נפשית),העיר להם פעם אחת ואתה נערה המשיכה להשען על הרכב,זאת הראייה העיקרית שיש.

אם לאמר את האמת,המראה בין כה וכה הייתה שבורה,הנזק העיקרי שנעשה זה שהפלסטיקה הלבנה שמקיפה את המראה קצת נשברה למטה,וכתוצאה מזה שהיא נשענה באזור שליד המכסה מנוע מימין למראה הפח שמה קצת התעקם ונכנס בפנים.

פורסם

נגד מי בכלל תגיש תלונה נגד הילדה או נגד הילדים שאתה לא יודע מי הם בכלל?

זה שאבא שלך ראה אותם ליד הרכב זה לא בדיוק הוכחה, אתה לא יכול להיות בטוח ב100% שהם גרמו את הנזק אתה משער שזה הם.

אתה יכול ללכת להגיש תלונה במשטרה, אבל חוץ מבזבוז הזמן שלך אני לא רואה איך זה יועיל.

אולי בדרך לא דרך תצליח להשיג מהילדה הודאה ומידע לגבי הילד שעשה את זה וגם לגרום לו להודות.

זה ידרוש ממך להקליט את כל השיחות ואז אחרי שהיו לך הוכחות תנסה לדרוש פיצוי, אבל למה להכניס את עצמך לשטויות האלה?

אתה אומר שלרכב אין בכלל ביטוח חובה אז אתה בכלל לא משתמש בו, והנזק שעשו לך נשמע ממש קטן, תחנה את הרכב במקום אחר ושכח מזה.

• תוכן חדש...