Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הניצול דלק של האוטו מאכזב אותי, הייתי מצפה ממנו למשהו כמו 1:13 והוא עושה 1:10.. אומנם הדרך היא כל יום ת"א-הרצליה בפקקים הלוך ושוב. אבל עדיין ציפיתי ליותר.

אחד הדברים ששמתי לב הוא שכשהאוטו נוסע הוא "נוהם" עם רעש בס נמוך ועמוק .. כמו מסיבה ממש רחוקה שאתה לא שומע את המוזיקה אבל הריאות שלך זזות מהבאס..

להערכתי זה קורה כי האוטו הזה נורא אוהב להיות בטורים נמוכים, בכל המכוניות שנתקלתי בהן האוטו בדרך ב2000 ל3000 סל"ד , האוטו הזה במהירות שיוט (כשלוחצים טיפה על הגז כדי לשמור על המהירות) אוהב להיות בין 1000 ל2000 ולכן הוא נוהם (כשעולים מעל 2000 הוא זורם)..

מה שמעלה לי את החשד שאולי זה גם הסיבה לניצול דלק שלו, למיטב הבנתי ניצול דלק אופטימלי הוא בין 2000 ל3000 סל"ד

לא מזמן האוטו היה אצל מוסך רון ונעשתה לו בדיקה כלכלית והוא אחלה ושמור, השאלה האם יש אופציה לשנות את הקונפיגורציה במחשב שלו שימשוך את ההילוך יותר והאם זה משהו שכדאי לעשות ?

פרטים חשובים : האוטו הוא TSI, והגיר רובוטי

דעתכם ?

• תוכן חדש...